Canım soğan suyu icilirken korunmamiz mi lazımHayırlısı olsun soğan suyu içhamile kalmaya doğal çözüm
Artik bidahaki ayda ona baslarimHayırlısı olsun soğan suyu içhamile kalmaya doğal çözüm
Valla ben 16mm çatlar biliyordum şaşırdım suandaKizlar bisey daniscam size bu ay yumurtlama takibi yaptirdim 14. Gun yumurta henuz catlamamisti boyu 18.5mm imis. bugun yada yarin catlar dedi. Ozaman ayın 30uydu. Bide bu gunler iliski onerdi degerlendirdik.
Idrara gecmesi 15gunu buluyomus ya hangi gunden hesaplamaliyim?
Yumurta 18.5mm den sonra kac gunde catlar?
31inden itibaren mi saymalıyım?
30 31 (1i boş) 2si degerlendirdik.
Bu sabah idrar testi yaptim yine negatifadet gunum yarin sag kasigimdada agrilar var umudumu yitiriyorum artik
Valla ben 16mm çatlar biliyordum şaşırdım suanda
Nasıl yani korunmamiz mi lazım derken ??Canım soğan suyu icilirken korunmamiz mi lazım
Adet olursan iç yani hamile iken içilmez adetin bitsin iki gün sonra başla soğan suyuna adet li iken içersen çok kanamn olurDr 21 22 mm oldugunda catlayacagini soylemisti internettede oyle yaziyo. Benim merak ettigim kac gune o seviyeye ulasiyo onu bilmiyorum
Biliyorum canim adet olursam bittikten sonra yum. Donemine yakin icmeye baslarımAdet olursan iç yani hamile iken içilmez adetin bitsin iki gün sonra başla soğan suyuna adet li iken içersen çok kanamn olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?