Fikri olan var mı? Merak ediyorum..

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar bisey daniscam size bu ay yumurtlama takibi yaptirdim 14. Gun yumurta henuz catlamamisti boyu 18.5mm imis. bugun yada yarin catlar dedi. Ozaman ayın 30uydu. Bide bu gunler iliski onerdi degerlendirdik.

Idrara gecmesi 15gunu buluyomus ya hangi gunden hesaplamaliyim?

Yumurta 18.5mm den sonra kac gunde catlar?

31inden itibaren mi saymalıyım?
30 31 (1i boş) 2si degerlendirdik.

Bu sabah idrar testi yaptim yine negatif :( adet gunum yarin sag kasigimdada agrilar var umudumu yitiriyorum artik :(

Hayırlısı olsun soğan suyu iç :duduk: hamile kalmaya doğal çözüm

Kizlar bisey daniscam size bu ay yumurtlama takibi yaptirdim 14. Gun yumurta henuz catlamamisti boyu 18.5mm imis. bugun yada yarin catlar dedi. Ozaman ayın 30uydu. Bide bu gunler iliski onerdi degerlendirdik.

Idrara gecmesi 15gunu buluyomus ya hangi gunden hesaplamaliyim?

Yumurta 18.5mm den sonra kac gunde catlar?

31inden itibaren mi saymalıyım?
30 31 (1i boş) 2si degerlendirdik.

Bu sabah idrar testi yaptim yine negatif :KK43: adet gunum yarin sag kasigimdada agrilar var umudumu yitiriyorum artik :KK43:
Valla ben 16mm çatlar biliyordum şaşırdım suanda

Canım soğan suyu icilirken korunmamiz mi lazım
Nasıl yani korunmamiz mi lazım derken ??:KK34: Ben hamile kalmak isteyenler için dedim çünkü ben öyle kaldım soğan suyu içip hamile kalan cok:KK37:

Dr 21 22 mm oldugunda catlayacagini soylemisti internettede oyle yaziyo. Benim merak ettigim kac gune o seviyeye ulasiyo onu bilmiyorum
Adet olursan iç yani hamile iken içilmez adetin bitsin iki gün sonra başla soğan suyuna adet li iken içersen çok kanamn olur

Back
X