Bebek Beslenmesi Fikri olan var mı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deryabelinay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
61
32
18
35
Meraba kızlar. 2.5 aylık bi kızım var. Doğduğu günden beri ememedi. İlk zamanlar benim sütüm vardı o emmiyordu.şimdide emzirmeye çalışmaya devam ediyorum ama sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı.mecburen bu güne kadar mama ile devam ettik.Şimdi sadece mama veriyorum sütümü de sagip ne çıkarsa kardır diye veriyorum. Sürekli mama istiyor sizce saat tutarak mi vermeliyim. Yoksa istediği zaman mı. Bu seferde çok şişer diye korkuyorum. bi de akşam 11 de uyuyor sabah 5 e kadar uyanmıyor hiç bir şekilde. Sizce normal mi. Uyku düzeni olmaya başladı için normal diyor sağlık ocagi.

Keşke hemen pes etmeseydiniz ama yapicak bişey yok. Bebek emdikce süt üretimi sağlanır değirmen gibi bi nevi. Uyku için e birakin uyusun en fazla 11 en az 8 saat uyuyolar ve uyumaya musade edilmeli acikinca zaten uyanır. Ben hiç saat tutmadim suan 6 aylik ne zaman isterse o zaman emzirdim ama siz düzen sağlayın tabi. Uyuması beslenmesinden daha önemli unutmayin

Keşke hemen pes etmeseydiniz ama yapicak bişey yok. Bebek emdikce süt üretimi sağlanır değirmen gibi bi nevi. Uyku için e birakin uyusun en fazla 11 en az 8 saat uyuyolar ve uyumaya musade edilmeli acikinca zaten uyanır. Ben hiç saat tutmadim suan 6 aylik ne zaman isterse o zaman emzirdim ama siz düzen sağlayın tabi. Uyuması beslenmesinden daha önemli unutmayin
İki buçuk ay hergün uğraştım kendini parçalıyordu emmemek için. Hala geri döndürme şansım olsa çok mutlu olurdum memeyi kuvvetlice emmedigi için sütte gelmiyor malesef

İki buçuk ay hergün uğraştım kendini parçalıyordu emmemek için. Hala geri döndürme şansım olsa çok mutlu olurdum memeyi kuvvetlice emmedigi için sütte gelmiyor malesef

Doğru kavrıyor değil mi ilk günler emzir ya da biberon veril di mi eğer öyleyse evet reddediyor malesef

Şutu arttırmak için 3 litre su kayısı suyu tuketin bi de uyumaya çalışın en azindan sutunuzu fszla fazla alsın mama yerine

Back
X