Bebek Beslenmesi Fikri olan var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gayrisafibeynihasila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
485
468
23
Merhaba;
Nezaman emzirmek istesem emen bebeğim emmeyi reddediyor ama yalanci meme verdigimde aliyor.Sadece cok aç oldugunda emiyor ve ben verdikce agliyor.Aç oldugunu dusunmeye basladim,emzirme sayim ve dakikalar azaldi çünkü.Sebebi ne olabilir yasayan var mi?Yardimci olabilir misiniz?

ilk aklima gaz geldi.
emzik rahatlattigi icin emiyodur. ac olsa bisey gelmeyince aglamaya baslardi emzik emerken, sadece sanci bastirmak icin emiyor demekki. Gazli bebeklerde gögüs reddetme görülebiliyor.

Merhaba;
Nezaman emzirmek istesem emen bebeğim emmeyi reddediyor ama yalanci meme verdigimde aliyor.Sadece cok aç oldugunda emiyor ve ben verdikce agliyor.Aç oldugunu dusunmeye basladim,emzirme sayim ve dakikalar azaldi çünkü.Sebebi ne olabilir yasayan var mi?Yardimci olabilir misiniz?
çok aç olduğunda emerken ağlayarak mı emiyor

ilk aklima gaz geldi.
emzik rahatlattigi icin emiyodur. ac olsa bisey gelmeyince aglamaya baslardi emzik emerken, sadece sanci bastirmak icin emiyor demekki. Gazli bebeklerde gögüs reddetme görülebiliyor.
Gazlı bebek çok emer, çok emdiğinden gaz olur. Böyle bi kısır döngüye giriyorlar maalesef oğlumda öyleydi. Oradan alıştı 10 aylık hala çok emiyo. Meme artık oyun uyku arkadaşı gibi oldu.

Belki de artık büyüdüğü için doyuyordur ve acıkmadan emmeyi reddediyor olabilir açken emdiği için diyorum.

Belki de artık büyüdüğü için doyuyordur ve acıkmadan emmeyi reddediyor olabilir açken emdiği için diyorum.
Sanirim haklisin.Ben evham yapiyorum boş yere galiba yalanci memeyi aldigi icin.Yalanci memeyi mi kiskaniyorum yoksa en iyisi bir derdim vara acayim konuyu :p :-):confused:

Sanirim haklisin.Ben evham yapiyorum boş yere galiba yalanci memeyi aldigi icin.Yalanci memeyi mi kiskaniyorum yoksa en iyisi bir derdim vara acayim konuyu :p :-):confused:

:D ilk bebeğinse çok normal canım bu düşüncen. Benim oğlum mamayla büyüdü emzirmem yasak diye. Emzik aldı ama sadece uyuyacağı zaman uyuduğunda attı 8 aylık kendi bıraktı. Emzik ağzım boş durmasın düşüncesi bebeklerde ama sütlüsü de dolu olunca acıkıp doya doya emiyor o zaman.

:KK70: ilk bebeğinse çok normal canım bu düşüncen. Benim oğlum mamayla büyüdü emzirmem yasak diye. Emzik aldı ama sadece uyuyacağı zaman uyuduğunda attı 8 aylık kendi bıraktı. Emzik ağzım boş durmasın düşüncesi bebeklerde ama sütlüsü de dolu olunca acıkıp doya doya emiyor o zaman.
İçim rahatladi cok tesekkurler.Ben sıkıştıkça emzik kullaniyorum,yapmamali miyim ki acaba? :)

İçim rahatladi cok tesekkurler.Ben sıkıştıkça emzik kullaniyorum,yapmamali miyim ki acaba? :)
Bebekler buyudukce doydugunu fark ediyor ve sadece acikinca emiyorlar ve buyudukce emme gucleride kuvvetleniyor ve daha azzaman emip doyuyorlar bence emzik tutmasi cok iyi olmus bende cok ugrastim ama alismadi sipa :)

Bebekler buyudukce doydugunu fark ediyor ve sadece acikinca emiyorlar ve buyudukce emme gucleride kuvvetleniyor ve daha azzaman emip doyuyorlar bence emzik tutmasi cok iyi olmus bende cok ugrastim ama alismadi sipa :)
Emziginiz kauçuk muydu?Bebekler oek kaucuk emzikleri kabul etmiyorlarmis,silikon tercih etmistim ben de o yuzden.Gerci ben cok israrci davrandim bizimki de almiyordu.Gaz döneminde başka çarem kalmamisti ;)

Yap yap emzik olmadı mı huysuzlanır.. Oğlum silikon almadı kauçuk kullandı hep. Şimdilerde kauçuk bulamıyorum. Bu ufaklığa da lazım olacaktır eminim :D seni emmediği zamanlsr huysuz olacağına rahatsız olacağına emzik ile oylanması iyi bence

Back
X