Fikri olanlar

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Kızlar bir bakarmısınız dün aksam test yaptım gene böyle çıktı bugunde bu şekilde ikinci cizgi çok silik çıktı. Sizce hamilemiyim adete tahminim 3 gün var. Kan verdim fakat sizin görüşlerinize ihtiyacım var.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 211
Doktorum gec döllenmedir dedi böyle sonuc çıkıp hamile olanlar varmıydı aranızda

Ben var gibi gördüm ama inşallah hayalet çizgi denilen o çizgi değildir canımm:) kan testinin sonucu burayada yaz :)

Doktorum gec döllenmedir dedi böyle sonuc çıkıp hamile olanlar varmıydı aranızda
Var gibi gözükuyo adet gecikmesi oldugunda tekrarlayn yada kanda baktirip emin olun.3 gun varms daha bat a geç dollenmeyi boyle anlayamzsinz janda bakilsin..dr bakmadinmi?

Ben var gibi gördüm ama inşallah hayalet çizgi denilen o çizgi değildir canımm:) kan testinin sonucu burayada yaz :)
Elimde daha çok belli ama resimde net çıkmıyor cnm inşallah güzel haberler veririm

Var gibi gözükuyo adet gecikmesi oldugunda tekrarlayn yada kanda baktirip emin olun.3 gun varms daha bat a geç dollenmeyi boyle anlayamzsinz janda bakilsin..dr bakmadinmi?
Teste doktor baktı geç döllenme olabilir dedi kan verdirdi hemen bakalım yarın 30 agustos çarsambaya kaldı test sonucum sanırım

Screenshot_2016-08-29-15-49-37_1.webp
negatifinde bariz belli canım. Ben hamilesin diyorum :) hayırlısı olsun...

Cizgi gorunuyor hadi hayirlisi benimki daha da silik cikmisti fotografta gorunmuyordu bile seninki daha da belli hayirli olsun :halay:

Ay hadi inşallah canım böyle güzel cevaplar almak çok güzelmiş inşallah dediğiniz gibidir
Canım pozitif gözüküyor inşallah kan testiylede onaylanır :dua: netten bakamiyormusun sonucuna?
Bu arada ben bat da yapmistim oda aynen böyle silik çikmisti :anneadayı:

Back
X