fikri yardım gerekiyor acil :)

gmu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba benim evlenme planı yaptığım bir erkek arkadaşım var.onu seviyorum :) ancak ben yüksek mühendisim o ise yurtdışında göstermelik iki yıllık işletme okuyup türkiyeye dönmüş bölge müdürlüğü yapıyor şimdi.burda diploması geçerli olmadığı için lise mezunu gözüküyor yani. ilerde kendi işini açmayı planlıyor. ben çok iyi anlaştığımız için sorun oluşmaz diye düşünerek ilişkimi sürdürüyordum ta ki ailem öğrenene kadar.ailem onunla eğitim farklılığı yüzünden daha sonra çok sıkıntı çekeceğimizi o yüzden onay vermediklerini söylüyorlar.onun ailesinde okuyan bir iki kişi var benim ailemde ise herkes doktor mühendis felan .ama biz ailelerden ayrı bir şehirde yaşayacağız .ikimizzin maaşıyla çok rahat geçiniriz ama eğitim farklılığı skntı yaratır mı ilerde.ailemi ilerde haklı çıkarmaktan korkuyorum.tecrübeli bayanlardan öneri bekliyorum .şimdiden teşekkürler

Sormuşsun ama sorunun cevabı da sende bence.yani yurt dışına çıkmış türkiye de onay görmese de bir eğitim almış birisi var karşında.siz birlikte bazı şeyleri değerlendirirken bazı kararlar alırken zaten kişi ister istemez kişiliğini ortaya koymaya başlar.ikinizin arasında sorun olacağını sanmıyorum kalın aileleriniz her ne kadar ayrı yaşasanız da bazı zamanlarda bir arada olacaktır.kendi aileni tanıyan sensin.karar senin umarım mutlu olursun.

Back