fikriniz benim için çok önemli !! bir akıl verir misiniz ?

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
merhabalar.İyi geceler.
8 aylık ilişkimi ilgisizlikten ötürü bitirmiştik.
Aslında şöyle gelişti olaylar okul bitti şehirlerimize döndük.
İlgisizleşmeye başlayınca dedimki olmayacak böyle bitti.
Sana herşeyi anlatacağım dedii.Ve başım belada,telefonlarım dinleniyor, psikolojim bozuldu günde 5 tane antidepresan içiyorum vs diyerek beni inandırdı.
Peki dedim tekrar deneyelim.
Psikolojisi bozuk diye sayfalarca güzel mesaj atıyorum.
Cevap vermiyor.
Güzel konuşuyorum ne özledim ne aşkım tek kelimesi yok.
Neyse bitirdik velhasım kelam.
Şimdi kardeşimden öte bir erkek arkadaşım var onunla dertleşirken bana dediki üniversite aşkları otogara kadardır.
Senden bulamadığı şeyleri yazın bulur.O okul açılınca sana geri döner dedi
Bi insan günde 5 antidepresan içemez sen buna nasıl inandın dedi.

Yani arkadaşlar ben bildiğin kandırıldım.
Ve ben bu olaylar olurken bu çocuğun yanında olamadım diye ağlayan salak bi insanım.
Ayrıldıktan sonra defalarca adım attım.
Şimdi ben bu insanla 3 sene daha aynı sınıfta olacağım ve sürünsün istiyorum.
Bütün gözyaşlarımın acısını çeksin istiyorum.Bana ne yapmam konusunda fikir verir misiniz?
Sizce de bu iğrenç adam benimle sadece üniversitede zaman geçirmek için mi birlikte oldu?
Pişman olması için ne yapmam gerek.
Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

merhabalar.İyi geceler.
8 aylık ilişkimi ilgisizlikten ötürü bitirmiştik.
Aslında şöyle gelişti olaylar okul bitti şehirlerimize döndük.
İlgisizleşmeye başlayınca dedimki olmayacak böyle bitti.
Sana herşeyi anlatacağım dedii.Ve başım belada,telefonlarım dinleniyor, psikolojim bozuldu günde 5 tane antidepresan içiyorum vs diyerek beni inandırdı.
Peki dedim tekrar deneyelim.
Psikolojisi bozuk diye sayfalarca güzel mesaj atıyorum.
Cevap vermiyor.
Güzel konuşuyorum ne özledim ne aşkım tek kelimesi yok.
Neyse bitirdik velhasım kelam.
Şimdi kardeşimden öte bir erkek arkadaşım var onunla dertleşirken bana dediki üniversite aşkları otogara kadardır.
Senden bulamadığı şeyleri yazın bulur.O okul açılınca sana geri döner dedi
Bi insan günde 5 antidepresan içemez sen buna nasıl inandın dedi.

Yani arkadaşlar ben bildiğin kandırıldım.
Ve ben bu olaylar olurken bu çocuğun yanında olamadım diye ağlayan salak bi insanım.
Ayrıldıktan sonra defalarca adım attım.
Şimdi ben bu insanla 3 sene daha aynı sınıfta olacağım ve sürünsün istiyorum.
Bütün gözyaşlarımın acısını çeksin istiyorum.Bana ne yapmam konusunda fikir verir misiniz?
Sizce de bu iğrenç adam benimle sadece üniversitede zaman geçirmek için mi birlikte oldu?
Pişman olması için ne yapmam gerek.
Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
O yokmuş gibi davranman yeterli.
Süründürmek için yapabileceğin şeyler hep zaman kaybı.
Senin onu takmadığını görmesi canını sıkacaktır diye düşünüyorum.
Diyelim intikam almak için ilişkini bitirmedin ve bu kez ilgisiz davranan taraf sen oldun, o senin peşinden koştu.
Bunun sana bir yararı olmaz ki, bana göre uzak durman ve onu görmezden gelmen daha mantıklı.

O yokmuş gibi davranman yeterli.
Süründürmek için yapabileceğin şeyler hep zaman kaybı.
Senin onu takmadığını görmesi canını sıkacaktır diye düşünüyorum.
Diyelim intikam almak için ilişkini bitirmedin ve bu kez ilgisiz davranan taraf sen oldun, o senin peşinden koştu.
Bunun sana bir yararı olmaz ki, bana göre uzak durman ve onu görmezden gelmen daha mantıklı.
Ben bunu bi ego meselesi haline mi getirdim bilmiyorum ama gercekten aci cekmesini istiyorum.Hani boyle kendim icin yeni birseyler yapip hem kendime faydali olmayi hemde onu pisman etmeyi istiyorum.Mesela mutlu olacağım onun için daha fazla üzülmeyeceğim ama hayatımdan 8 aydam fazlasını aldı.Yanına kalmasını istemiyorum.Çocukmuş gibi kandırdı beni.Ha kanmasaydım.Ama çok seviyordum yalan söyleme ihtimalini bile düşünmedim.Yeni yeni farkediyorum,dank ediyor herşey.

Ben bunu bi ego meselesi haline mi getirdim bilmiyorum ama gercekten aci cekmesini istiyorum.Hani boyle kendim icin yeni birseyler yapip hem kendime faydali olmayi hemde onu pisman etmeyi istiyorum.Mesela mutlu olacağım onun için daha fazla üzülmeyeceğim ama hayatımdan 8 aydam fazlasını aldı.Yanına kalmasını istemiyorum.Çocukmuş gibi kandırdı beni.Ha kanmasaydım.Ama çok seviyordum yalan söyleme ihtimalini bile düşünmedim.Yeni yeni farkediyorum,dank ediyor herşey.
8 aydan fazlasını çalmış zaten, daha fazlasını çalmasına izin vermemelisin.
3 sene daha aynı sınıfta olman sıkıntılı, kendine yeni birini bulabilirsin.
Eğer illa ki intikam diyorsan, ilişkini bitirmeyip intikam alabilirsin ama değmez.
Onun yaptıklarının aynısını yapabilirsin.
Ama yeniden etkilenirsen, yumuşarsan aynı pozisyona düşersin.

Ayrildigin cocugu nasil surundureceksin ki? Kendini yipratigginla kalirsin bosver.

Bu arada o arkadasin sana ilgi duyuyo o yuzden eski sevgilini kotuluyor

Ayrildigin cocugu nasil surundureceksin ki? Kendini yipratigginla kalirsin bosver.

Bu arada o arkadasin sana ilgi duyuyo o yuzden eski sevgilini kotuluyor
Bilmiyorum ama yaşattığ8nı yaşasın pişman olsun istiyorum.Kaldıramıyorum beni kullanmış olmasını.

O arkadaşıma çok güvenirim.Sanmıyorum o tarz bi duygu hissetsin.Çünkü çok sevdiği sevgilisi vardı ayrıldılar çok mutsuz şuan.

8 aydan fazlasını çalmış zaten, daha fazlasını çalmasına izin vermemelisin.
3 sene daha aynı sınıfta olman sıkıntılı, kendine yeni birini bulabilirsin.
Eğer illa ki intikam diyorsan, ilişkini bitirmeyip intikam alabilirsin ama değmez.
Onun yaptıklarının aynısını yapabilirsin.
Ama yeniden etkilenirsen, yumuşarsan aynı pozisyona düşersin.
Ayrıldık 1 ay öncesinde.Belkide daha fazla olmuştur.Ben sadece yaşadığım acıyı o da yaşasın istiyorum.Ki düşmanıma bile beddua edemem ben ama bu insan sürünsün istiyorum.

Ayrıldık 1 ay öncesinde.Belkide daha fazla olmuştur.Ben sadece yaşadığım acıyı o da yaşasın istiyorum.Ki düşmanıma bile beddua edemem ben ama bu insan sürünsün istiyorum.
Burada, yıllarını verip de kandırılmış bayanlar var, sen gerçekten çok ucuz kurtulmuşsun.
Giyimin, saçın, makyajın, bakımın bunlar önemli.
Dış görünüşünle ilgili değişiklik yaparak onu pişman edebilirsin.
Ama içini, ancak onu ve yaptıklarını unutarak rahatlatabilirsin.

Bunun gibi birinden intikam alacağım diye çabalamana değmez inan ki. Birine verilecek en güzel ceza onu görmezden gelmektir. Sınıftaki arkadaşlarınla aranı iyi tut olabildiğince ondan başka herkese karşı sevecen ol, selamlaş. O bu kadar ucuz yalanlarla kalitesini belli etmiş zaten iyiki kurtulmuşsun ondan. Şimdi sende kendi kaliteli belli et belki bir nebze utanır​

Umursamamak en iyi davranış olacaktır. 8 ay inan çok uzun zaman değil, yıllarımızı beraber geçiriyoruz kazık yiyoruz. Çabuk görmüşsün yüzünü, üniversite hayatın onunla geçebilir ve mezun olduktan sonra bunları yaşayabilirdin. Hayatına bak, en güzel çağlarından biri, tadını çıkar herşeyin. Acı çekip çekmemesi umrunda olmasın, çekecekse asıl o zaman çeker zaten. Lafın kısası insan yerine koyma...

onu hiç tanımayan yakın arkadaşının lafıyla niye birden diğerini gömüyosun...
belki senin ve yakın arkadaşının tahminleri yersiz..
belki çocuk gerçekten çok zor durumda...
arkadaşın doktormu kimse günde 5 tane antidepresan alamaz diye anlatıyo...
ben tek seferde 6 tane içiyorum...
bilmeden görmeden yargılamanın manası yok..
çocuk demekki zamanla ilgisini kaybetti sana karşı..
gözden uzak olunca fln...
bunun için hemen intikam planı yapmaya gerek yok..

Burada, yıllarını verip de kandırılmış bayanlar var, sen gerçekten çok ucuz kurtulmuşsun.
Giyimin, saçın, makyajın, bakımın bunlar önemli.
Dış görünüşünle ilgili değişiklik yaparak onu pişman edebilirsin.
Ama içini, ancak onu ve yaptıklarını unutarak rahatlatabilirsin.
Bende böyle düşünüyorum.Eğer dış görünüşümle iyice özgüven kazanabilirsem kendimi daha güçlü hissederim gibime geliyor..
Ve nasıl davranmam gerektiğini şuan kestiremiyorum.
Okullar açılınca onu görmemezlikten gelmeye çalışacağım

konu sahibi şimdi yazacaklarıma kızma ama böyle intikam duygusu içinde olanların eski sevgililerine (hatalarına) dönmeleri çok hızlı oluyor.. şimdi sen onun için kendine daha fazla özen göstereceksin, o bunu fark edip yanına gelecek, ben ettim sen etme diyecek, özetle senin aklını başından alacak ve sen yeniden başlayacaksın..

bak burada ki konulara, senin gibi intikam peşinde koşanların 9/10'u geri başlıyor bir şans daha vermek adına.. yapacağın en iyi şey unutup önüne bakmak, zaman zaten ağzının payını verir onun..

onu hiç tanımayan yakın arkadaşının lafıyla niye birden diğerini gömüyosun...
belki senin ve yakın arkadaşının tahminleri yersiz..
belki çocuk gerçekten çok zor durumda...
arkadaşın doktormu kimse günde 5 tane antidepresan alamaz diye anlatıyo...
ben tek seferde 6 tane içiyorum...
bilmeden görmeden yargılamanın manası yok..
çocuk demekki zamanla ilgisini kaybetti sana karşı..
gözden uzak olunca fln...
bunun için hemen intikam planı yapmaya gerek yok..
Ama şöylede bir durum var okullar kapandı şehirlerimize döndük 2 gün sonra oldu bunlar.
2 gün görmedi diye ilgisini kaybedemez herhalde.
Ve söyledikleri doğru olsa bile benim daha çok kafaya taktığım şey bu çocuk gerçektende ben sadece yanındayken sevgilim,herkes evine döndüğünde ise bende bulamadıklarının arayışında.
Soğuduysa bile adamca bitirmeliydi. İlişkiyi kurtarmaya çalışıp seni seviyorum herşey benim hatam deyipte ertesi gün hepsi senin yüzünden demesi gibi..
Antidepresan olayında haklısınız.Ben bilemem.
Belkide haklısınızdır ama ben kendime yediremiyorum. Bütün bunlar yalan değilse bile o kadar olaydan sonra bulup gözlerimin içine bakarak bütün hatalar benim. Seni çok seviyorum. Hepsini halledeceğim deyip ertesi gün hepsi enin yüzünden sen yaptın böyle diyen bir insanın en az benimki kadar hayal kırıklığı yaşamasını istiyorum.

konu sahibi şimdi yazacaklarıma kızma ama böyle intikam duygusu içinde olanların eski sevgililerine (hatalarına) dönmeleri çok hızlı oluyor.. şimdi sen onun için kendine daha fazla özen göstereceksin, o bunu fark edip yanına gelecek, ben ettim sen etme diyecek, özetle senin aklını başından alacak ve sen yeniden başlayacaksın..

bak burada ki konulara, senin gibi intikam peşinde koşanların 9/10'u geri başlıyor bir şans daha vermek adına.. yapacağın en iyi şey unutup önüne bakmak, zaman zaten ağzının payını verir onun..
Yok tabiki kızmıyorum. Aksine hak bile veriyorum size. Ben biraz yufka yürekliyim karşımdaki üzülmesin diye herşeyi yaparım.Ama bu insan haketmiyor. Bununla tekrar olmaz. Ben sadece okul başladığında güçlü grünmek adına neler yapabileceğimi düşünüyorum. O artık sıradan bi insan bile değil benim için.Zaten sınıfla hiç alakam yoktu benim. Şimdi kimseyle gereksiz muhatap olmadan ona sesimi bile duyurmadan gidip geleyim istiyorum.
Ha dün bi anlık sinirle açtım konuyu öyle bi insana kötülük edipte burnundan getirebilecek bi insan hayatta olamadım.Ben sadece o anlasın nasıl acıttığını pişman olsun istiyorum..
Onun pişman olduğunu görmek istiyorum ve büyük konuşmak istemesem de artık o insan giremez hayatıma.
Böyle birşeye müsade edemem.Zaten hakaretlerden ilgisizlikten bitirmiştik sebep bunlar değildi.
Galiba güçlü görünürsem güçlü olurssam beni yıkamadığını görürse işte o zaman acı çeker.

okul açılır açılmaz bi paket antidepresan hediye et ona ve
not olarak ekle, şimdi daha çok ihtiyacın olcak diye..;)

şaka bi yana ... yerinde olsam öyle biri hiç olmamış gibi davranır siler geçerim
yine yeni yalanlarla uğraşmak istemiyorsan tabii
eminim yeni öyküler hazırlamıştır bile..

Ama şöylede bir durum var okullar kapandı şehirlerimize döndük 2 gün sonra oldu bunlar.
2 gün görmedi diye ilgisini kaybedemez herhalde.
Ve söyledikleri doğru olsa bile benim daha çok kafaya taktığım şey bu çocuk gerçektende ben sadece yanındayken sevgilim,herkes evine döndüğünde ise bende bulamadıklarının arayışında.
Soğuduysa bile adamca bitirmeliydi. İlişkiyi kurtarmaya çalışıp seni seviyorum herşey benim hatam deyipte ertesi gün hepsi senin yüzünden demesi gibi..
Antidepresan olayında haklısınız.Ben bilemem.
Belkide haklısınızdır ama ben kendime yediremiyorum. Bütün bunlar yalan değilse bile o kadar olaydan sonra bulup gözlerimin içine bakarak bütün hatalar benim. Seni çok seviyorum. Hepsini halledeceğim deyip ertesi gün hepsi enin yüzünden sen yaptın böyle diyen bir insanın en az benimki kadar hayal kırıklığı yaşamasını istiyorum.
bence bu çocuğun kafası senin tahmin ettiğinden daha fazla karışık...
intikam yerine yardım etmeyi düşünmelisin bence...
bu kadar tutarsız olunmaz...
yani olunurda bu tutarsızlığı kafası karışık olmayan biri yapmaz..
inan kendimden biliyorum bırak 2 günü saatim saatimi tutmuyo...

Back
X