fikriniz benim için çok önemli !! bir akıl verir misiniz ?

Umursamamak en iyi davranış olacaktır. 8 ay inan çok uzun zaman değil, yıllarımızı beraber geçiriyoruz kazık yiyoruz. Çabuk görmüşsün yüzünü, üniversite hayatın onunla geçebilir ve mezun olduktan sonra bunları yaşayabilirdin. Hayatına bak, en güzel çağlarından biri, tadını çıkar herşeyin. Acı çekip çekmemesi umrunda olmasın, çekecekse asıl o zaman çeker zaten. Lafın kısası insan yerine koyma...
Çok haklısınız. Uzun zamandır çok değer verdim.Şimdi onun için biraz daha zaman harcamak onu değil beni pişman eder.

okul açılır açılmaz bi paket antidepresan hediye et ona ve
not olarak ekle, şimdi daha çok ihtiyacın olcak diye..:KK66:

şaka bi yana ... yerinde olsam öyle biri hiç olmamış gibi davranır siler geçerim
yine yeni yalanlarla uğraşmak istemiyorsan tabii
eminim yeni öyküler hazırlamıştır bile..
Ama çok güldüm. :D

İşte daha önce kimseyi silmediğimden bilmiyorum nasıl silinir.O zamanın duygusallığıyla fark edemediğim şeyler yeni yeni kafama dank ediyor.
Bir dahaki hikayeye o kadar saf olacağımı zannetmiyorum.Sizce bu aynı şehire döndüğümüzde tekrar döner mi?

Bunun gibi birinden intikam alacağım diye çabalamana değmez inan ki. Birine verilecek en güzel ceza onu görmezden gelmektir. Sınıftaki arkadaşlarınla aranı iyi tut olabildiğince ondan başka herkese karşı sevecen ol, selamlaş. O bu kadar ucuz yalanlarla kalitesini belli etmiş zaten iyiki kurtulmuşsun ondan. Şimdi sende kendi kaliteli belli et belki bir nebze utanır​
Evet aslında tam olarak düşündüğüm bu.Dünkü duygusallığımla yok süründüreceğim yok mahvedeceğim diye yazmışım ama bunları yapabilecek kapasitede biri değilim malesef..
Daha güçlü olarak bana iyilik ederim ona da kötülük.
Zaten kimin ne derdi olsa koşarım.Hani herkes çok iyi bi insansın der.Onun bütün arkadaşları mesela çok severdi beni.Yine aynı şekilde herkesin derdine koşarım ,o hariç.
Belki o zaman anlar hakaretlerinin,ilgisizliğinin,suçlamalarının gereksizliğini.
beni suçlamamayı inşallah o zaman anlar.

Ama çok güldüm. :D

İşte daha önce kimseyi silmediğimden bilmiyorum nasıl silinir.O zamanın duygusallığıyla fark edemediğim şeyler yeni yeni kafama dank ediyor.
Bir dahaki hikayeye o kadar saf olacağımı zannetmiyorum.Sizce bu aynı şehire döndüğümüzde tekrar döner mi?

dönüp dönmemesi diil,
seni görecek olması yeterli bence;)
sosyal çevreni genişlet mesela, seni hep aktif görsün
ona ayıracağın zamanı ne kadar da dolu geçirdiğini, eksikliğini hissetmediini anlasın
konuşmak isterse de geçmişi açıp da sitem de falan bulunma bence...
sıradan bir arkadaşmış gibi bir kaç yüzeysel muhabbet...
sonra da beyimize geçmiş ola..:)
başarılar dilerim

Allah'a havale edin, yeter...
Ugrasmaya degmez. Zaten zamanla bu aci gider, baska biriyle tanisirsiniz unutursunuz... :KK68:

Saglicakla kalin :KK60:

Back
X