fikriniz lazımdır

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
Merhaba ,
derdim yok benim sadece fikrinizi almak istedim. konuyu nereye açacağımı bilemedim.Ben mühendisim yönetici yardımcısı olarak özel sektörde mesleğimi icar ediyorum. yaşım 27 . Fakat içimde kalan adli tıp uzmanı olma isteğimi bir türlü yenemedim. Hala tıp okumak ve adli tıp uzmanı olmak istiyorum. Maddi imkansızlıklardan dolayı dershaneye falan gidemeden bu üniversiteyi kazandım. Şimdi kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ve kendi imkanımı yaratarım. Sizce geç mi oldu yani bir yanım çok hevesli bir yanım 10 yıl okumaya var mısın diyor? sizce ne yapmam gerekir? Fikirleriniz benim için önemlidir. Çok istediğim bir meslek ve kolayda değil. ne yapım?

Yaş 27 seneye sınava girdin kazandın öteki yıl okul başlayacak.
Yaş olacak 30 okudun ettin 40.
Yapacağın meslekte zaten kolay bişey değil çokkk yıpratıcı.
Hazır mesleğin var hiç maceraya atılma derim.
Seneye öbür seneye hayatında yaşayacağın olaylar vs bu hevesi unutturacaktır nasılsa.
İşinde kariyerinde yüksel derim ben.

nasılsa şuan kendi paranı kazanıyorsun, neden olmasın ki, 27 geç bir yaş değil, bazı insanlar hep okumak ister, 3-4 üni bitiren var artık, zorluklarına dayanabilceksen olur bu iş

Acaba yeterince araştırıp bu mesleği yapan birileriyle konuştunuz mu? Çünkü malesef dizilerdeki gibi olmuyor o işler pek. İleride hayal kırıklığı yaşamak üzücü olur.

Valla 65 yaşında hukuk okuyan ve Çince öğrenen çok değerli bir beyefendi ile tanışmış ve hayran kalmıştım. Neden olmasın ki istedikten sonra, bence geç değil. Ama adli tıp uzmanlığı yukarıda bir hanımefendinin de yazdığı gibi dizilerdeki gibi olmuyor hani hemen bir Sevil Atasoy olmayı da beklememek lazım. :) İyice araştırdıysanız, hepsini biliyor ve göze aldıysanız neden olmasın tabii ki.

teşekkür ederim hepinize.
Benim ailemin yarısı doktor. Hepsiyle konuştum otopsi izledim. Yapabileceğimi düşünüyorum.
Çalışmaya başlayım.
elimden geleni yapım dedim olmadı derim:) en kötüsü bu olur

adli tıpcı diye bir bölüm var smırım direk morgta calısıyorsun . otopsilerde bir araastır derim puanıda düsük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…