Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gebe olduğumu öğrendim daha çok yeniyymiş,Pkoya baktırdınız mı ya da ultrasonda baktı mı doktor bana enfeksiyon ya da pko gibi geldi
Oyyyy Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah desene enfeksiyon hastalığı falan değil annelik hastalığına yakalanmışsınBugün gebe olduğumu öğrendim daha çok yeniyymiş, ❤![]()
En güzel hastalıkOyyyy Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah desene enfeksiyon hastalığı falan değil annelik hastalığına yakalanmışsın![]()
Kac gun gecikti adetin?En güzel hastalık ❤ ama doktorum 54.43 hcg az dedi yarına kadar yükselmesi lazım dedi sizce yükselirmi 90 olması lazım dedi folik asit e başlattı şuan 2 haftalık dedi heşey yarına kaldı yani![]()
Gebelik te çok hızlı yükseliyor umarım yükselir hayırlı olsun yenii anneEn güzel hastalık ❤ ama doktorum 54.43 hcg az dedi yarına kadar yükselmesi lazım dedi sizce yükselirmi 90 olması lazım dedi folik asit e başlattı şuan 2 haftalık dedi heşey yarına kaldı yani![]()
1.20 adetten kacgun sonra cktimerhaba 1 yıllık evliyim adetim hiç düzensiz olmadı son 2 aydır da gecikmem var ilk ay 3 gün bu ay da 7 gün 2 hafta önce kan testim 1.20 çıktı negatif 2 hafta sonra yani bugünde sabah gebelik testi yaptım negatif yardımcı olur musunuz????
14 gün geciktim 14. Günde öğrendim doktor geç yumurtlama olmuş bebek daha çok küçük dediKac gun gecikti adetin?
adete kacgun kala yumurtladin14 gün geciktim 14. Günde öğrendim doktor geç yumurtlama olmuş bebek daha çok küçük dedi
Onu bilmiyorum tam olarak hesap etmeden oldu zaten 2 ay denedik biz bu ay bu bilgiyi aldım yarın inşallah iyi haberler alırım dua edinadete kacgun kala yumurtladin
hayırlısı olsun hakkındaOnu bilmiyorum tam olarak hesap etmeden oldu zaten 2 ay denedik biz bu ay bu bilgiyi aldım yarın inşallah iyi haberler alırım dua edin![]()
bu ay regli olmadım gecikmenin 12. gününde bhcg testi yaptım öğrendimKac gun gecikti adetin?
doktor düşük erken olduğu için dedi yarın iki katı yükselirse kimyasal gebelik riski olmaz dedi teşekkür eederim :)Gebelik te çok hızlı yükseliyor umarım yükselir hayırlı olsun yenii anne![]()
Merhaba kan tahlili 1.20 12gun gecikmedemi çıktı acaba cvp verirseniz sevinirim benimde bugün 7gun gecikmem var kanda 1.20 çıktı doktor rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi 1hafta olmazsan tekrar yap dedidoktor düşük erken olduğu için dedi yarın iki katı yükselirse kimyasal gebelik riski olmaz dedi teşekkür eederim :)
Sizin değeriniz ilk neydi kaç gün gecikmiştiniz acaba1.20 gebelikte negatif olarak biliyorum canım 5 üzeri olduğunda pozitiftir benim yükseldi. Ve her 2 günde 2 katı yükselirse sağlıklı geneliktir. Geç yumurtlamışsındır belki bekle doktorun dediği gibi
Geç yumurtlama olayı nasıl oluyo acaba afedersiniz bizim en son ilişkimiz yumurtlama gününden bigun sonra oldu dahada olmadı ozmndan bu zamana böyle bişey mümkün olabilirmi acaba?1.20 gebelikte negatif olarak biliyorum canım 5 üzeri olduğunda pozitiftir benim yükseldi. Ve her 2 günde 2 katı yükselirse sağlıklı geneliktir. Geç yumurtlamışsındır belki bekle doktorun dediği gibi
Ben 12 gün geciktim test yaptım silik çizgi çıktı kan da da 54 çıktı ilk daha sonra 2 günde bir 120 ve 3 bin 24 bin olmak üzere yükseldi sizinde öyle olması gerekiyorI
Sizin değeriniz ilk neydi kaç gün gecikmiştiniz acaba
Insallah bnmde oyle olur ya bnm bugün 7.gün gecikmeBen 12 gün geciktim test yaptım silik çizgi çıktı kan da da 54 çıktı ilk daha sonra 2 günde bir 120 ve 3 bin 24 bin olmak üzere yükseldi sizinde öyle olması gerekiyor