arkadaşlar ben 1 aydan fazla bir zaman önce evlilik hayalleri kurarken nişanlımdan ayrıldım.çok üzüldüm.ben ve ailem büyük bir haksızlığa ve saygısızlığa uğradık.tabiki bunun acısı ve üzüntüsü geçmedi.herkesin bana dedği şey hayırlısı buymuş ve beni haketmedği.her şerde de bir hayır olduğu.yalnız dün bir şey oldu. tamamen raslantısal olarak dün biriyle tanıştım.telefonumu ve msn adresimi aldı.ve dün akşam msn de sohbet ettik.ekonomik durumu çok iyi açık sözlü kendinen güvenen ve insanları çok iyi tanıdığını söyleyen biri.benim çok düzgün biri olduğumu ve benden etkilendiğini söyledi.samimi bir sohbetti.kendisinin ciddi bir ilişki aradığını ve evlenmek istedğini söyledi.tamamen hissel olarak bunu bende bir anda hissettğini söyledi.tabi şaşırdım. kendisi de bundan 9 ay önce nişanlısından ayrılmış.bu da bizim bir ortak yönümüz oldu.sohbet ettikçe aile yapılarımızın hayata bakışımızın aynı olduğunu söyledi.ve benimle görüşmek istiyor.ben bir anda bu kadar benimle ilgilenen ve düşüncelerini ve duygularını açıkça ifade eden bu insan karşısında şaşkınım.ne yapacağımı da bilmiyorum.görüşmelimiyim yoksa acımı bir süre yaşamaya devam mı etmeliyim.çok mu çabuk olur.yeni bir insana şans vermek.yoksa bu gerçekten şerrin arkasından gelen hayır mı?görüşmekle yanlış mı yaparım bilemiyorum.benim eski nişanlım ben hayatıma yeniden başladım demişti bana.ve ayrılırken beni çok üzmüştü.takmamış kaba tavırlar gösterdi bana.sizce yeni biten bir ilşkinin ve acının ardından ne yapmalıyım?ne yapmam benim için doğru olur?her şeyi unutmak için bana bu Allahın bir lütfu mu?fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim