Üniversite öğrencileri kasiyerlik yapıyorlar okul çıkışı.
Ama 8 den sonra değil bildiğim kadarıyla akşamüstü 5 ten mağazanın kapanışına kadar falan oluyor.
Öyle gece işi bulmanız zor be arkadaşım.
teşekkür ederim
Canım eğer istanbulda yaşıosan Ipsos KMG adında ürünlerin müşteri memnuniyetini kontrol eden denetim firması var
Tabi daha biçok firma var böyle ama benim bildiğim bu
Eğitimleri oluyor 15 günlük sadece 15 gün gitmek zorunda kalabilirsin oraya
Onun dışında evden internet üzerinden sana yönlendirilen müşterilere ürün memnuniyetiyle ilgili anket yapıyorsun
Anket başı 5 lira diye biliyorum
Benim ev arkadaşım bu yöntemle bi senedir okul ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor
İkinci öğretim olduğu için ve okulu uzattığı için ailesine yük olmak istemiyor
Ben de çalışmak istiyorum ama gidip eğitime katılmam gerekiyor istanbulda
Belki işine yarayabilir
Ne bileyim bakıcılık filan olabilir mi?
Gündüzleri çocuğunu da götürürsün
çocuğu kreşe bırakıp normal bir iş bulsanız daha sağlıklı olmaz mı zaten sizi yabancı gören bi eşiniz varmış siz de gece çalışınca ne kadar sağlıklı olur bu iş
teşekkür ederım ama keşke kabul edecek bırı olsa acaba mahallede tanıdıklarıma sölesem kabul ederler mı benım çocuğumla bakmamı olsa ne gzel meleğımden ayrılmadan para kazanırım
benım oğlum akıllı ama konuşamıyor fazla.. tek tek kelıme yada basıt cümleler .ancak tanıyan bılenler ne dedığını anlıyor .onu anlamaz ezerler dıye korkuyorum .kreşe o yüzden kıyamam eşıme gelınce varlığımın yada yokluğumun malesef önemı var mı emın değılım artık.. offf çok canım acıyor ayaklarımın üstünde durmaya alışmalıyım galıba. çokkkk sevıyorum ama tek taraflı bışey sanırım bu artık.....
benım oğlum akıllı ama konuşamıyor fazla.. tek tek kelıme yada basıt cümleler .ancak tanıyan bılenler ne dedığını anlıyor .onu anlamaz ezerler dıye korkuyorum .kreşe o yüzden kıyamam eşıme gelınce varlığımın yada yokluğumun malesef önemı var mı emın değılım artık.. offf çok canım acıyor ayaklarımın üstünde durmaya alışmalıyım galıba. çokkkk sevıyorum ama tek taraflı bışey sanırım bu artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?