Fikrinize ihtiyacım var acıl lütfen..

elcin80

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
146
0
641
Antalya
Arkadaşlar ben olayımı şöyle kısaca anlatmaya çalışayım bugüne kadar yanımdan desteğını esırgemeyen eşımın benı sadece "evet ..haklısın "dıyerek aılesının yaptıklarına kızıyor gıbı yapıp aslında sonuna kadar onların maddı manevı arkasında olduğunu ve daha önce ben yazmıştım başka konuda anlatmıştım"ben ne zaman bışey yaptırmak ıstesem, benımkı ertelenıp kayınvalıdem yaptırıyor "demıştım.Şımdı yenı yenı anladım kı eşım vazgeçmesının sebebı bızım ev yerıne onlara yaptırması adeta "anne o el kızı ılk önce sız"demesı.Bu olay ve anlatması uzun bıkaç yenı olay bana anlattı kı "eşım sandığım gıbı bana yakın değıl ve benı eşı değıl yabancı aılesını aıle benı ve oğlumuzu vazgeçılmesı kolay "görüyor.

Ve ben çalışmak ıstıyorum ama çocuğumu anneme bırakamam bıldığınız gıbı ben hastayken bıle bakmadı bakmaz yabancıya da teslım edemem eşım akşamları en geç 8 de evde gece çalışabıleceğım tabıkı namusumla part tıme ış ıstıyorum sızce ne olabılır .boncuk evde yapmak yada ona benzer şeyler günde 5 mılyon yaptığıma değmez benım amacım oğlumun ve benım ıhtıyaçlarımı karşılıyabılecek kadar kazanmak oğlumu ancak eşıme emanet edebıleceğım ve eşımde akşam 8 de geldığı ıçın akşam yapabıleceğım dedım .tabıkı bende akşam evde oğlumla sıcacık evımde oturmak ısterım ama ınsan bazen sevdığı bırıcık oğlu ve gururu onuru ıçın hayatından zamanından ödün vermelı fıkrınıze ıhtıyacım var........
bıldığınız benım gıbı part tıme akşam çalışmak zorunda olan evlı bayanın yapabıleceğı ış nasıl bulabılırım yada bıldığınız sektörler var mı

Üniversite öğrencileri kasiyerlik yapıyorlar okul çıkışı.
Ama 8 den sonra değil bildiğim kadarıyla akşamüstü 5 ten mağazanın kapanışına kadar falan oluyor.
Öyle gece işi bulmanız zor be arkadaşım.

Canım eğer istanbulda yaşıosan Ipsos KMG adında ürünlerin müşteri memnuniyetini kontrol eden denetim firması var
Tabi daha biçok firma var böyle ama benim bildiğim bu
Eğitimleri oluyor 15 günlük sadece 15 gün gitmek zorunda kalabilirsin oraya
Onun dışında evden internet üzerinden sana yönlendirilen müşterilere ürün memnuniyetiyle ilgili anket yapıyorsun
Anket başı 5 lira diye biliyorum
Benim ev arkadaşım bu yöntemle bi senedir okul ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor
İkinci öğretim olduğu için ve okulu uzattığı için ailesine yük olmak istemiyor
Ben de çalışmak istiyorum ama gidip eğitime katılmam gerekiyor istanbulda
Belki işine yarayabilir

Ne bileyim bakıcılık filan olabilir mi?
Gündüzleri çocuğunu da götürürsün

Son düzenleme:
makyaj ürünleri temsilcisi olabilirsin...
yada bir pastane yada işyeri ile anlaşıp poğaca börek yapabilirsin....
takı yapıp bunları satabilirsin....

çocuğu kreşe bırakıp normal bir iş bulsanız daha sağlıklı olmaz mı zaten sizi yabancı gören bi eşiniz varmış siz de gece çalışınca ne kadar sağlıklı olur bu iş

bu bana olabılır geldı çok teşekkür....

Ne bileyim bakıcılık filan olabilir mi?
Gündüzleri çocuğunu da götürürsün

teşekkür ederım ama keşke kabul edecek bırı olsa acaba mahallede tanıdıklarıma sölesem kabul ederler mı benım çocuğumla bakmamı olsa ne gzel meleğımden ayrılmadan para kazanırım

çocuğu kreşe bırakıp normal bir iş bulsanız daha sağlıklı olmaz mı zaten sizi yabancı gören bi eşiniz varmış siz de gece çalışınca ne kadar sağlıklı olur bu iş

benım oğlum akıllı ama konuşamıyor fazla.. tek tek kelıme yada basıt cümleler .ancak tanıyan bılenler ne dedığını anlıyor .onu anlamaz ezerler dıye korkuyorum .kreşe o yüzden kıyamam eşıme gelınce varlığımın yada yokluğumun malesef önemı var mı emın değılım artık.. offf çok canım acıyor ayaklarımın üstünde durmaya alışmalıyım galıba. çokkkk sevıyorum ama tek taraflı bışey sanırım bu artık.....

bence evden yemek, poğaça, börek, kek, pasta, çikolata tarzı şeyler yaparak da para kazanabilirsiniz. o işten yetenekli hanımlar gayet iyi kazanıyor bildiğim kadarıyla.

Çocuk bakıcılığı yapabilirisniz;kendi evinizde de olabilir..

teşekkür ederım ama keşke kabul edecek bırı olsa acaba mahallede tanıdıklarıma sölesem kabul ederler mı benım çocuğumla bakmamı olsa ne gzel meleğımden ayrılmadan para kazanırım

ben bakıcı ararken özellikle çocuklu aramıştım ki hem arkadaş olur kızıma hem paylaşmayı öğrenir hem de sıkılmaz diye olur mu olur yani

kreşlere bebekler bile alınıyor ona takma sen mutlaka seni gibi bakmayacaklar ama hiç tanımadığın birinin elinde tek başına olmaktansa kalabalıkta başına bişey gelme ihtimali çok daha az bildiğim kadarıyla ücretsiz belediye kreşleri falan oluyo büyükşehirlerde araştır nerdesin bilmiyorum da

yok hayatım bu şekilde düşünme benim oğlum konuşmada gecikti o yüzden kreşe yazdırdım aksine bir ayda kuş gibi ötmeye başladı asla konuşmadığı için ezilmez aksine daha çok gelişir çocuğun ama sen para ihtiyacın olduğu için çalışacaksın ve tüm gün yollayacak olsanda en az 450 tl fiyat isterler .sen istersen bu forumdada konu aç bakıcılık yapmak isteyenlerin konularını gördüm belki burdan bir arkadaş sana yardımcı olur.bence gece doğru saatlerde çalışma evliliğin için sorun yaşarsın.bir erkek nereye kadar cocuk bakar o da ayrı bir mevzu.bir ay bakar iki ay bakar sonra bay gelir erkek adama .

bence eşine çocuğu bırakıp da akşam çalışma.bu evliliğini çıkmaza sokar iyice.sen ya evde yapılacak bi iş yapacaksın ya da çocuğunu bi yere bırakacaksın.canım herkes çalışıyor çocuğunu bi yerlere bırakıyor onda sorun yok da çalışıp bi de bakıcı parası verirsen bi anlamı da olmaz yani.sana aslında en iyiysi,evde bi çocuk bakabilirsin.hem rahatça evinde oturursun.hem de para kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…