Fikrinize ihtiyacim var acill

Sığınma evi vs ile geri dönüşü olmayan yollara girme. Baban manyak belli ki. Bu senin suçun değil. Onu sen düzeltemezsin. Univeristeyi kazanana kadar gözüne görünme. Aynı ortamda bulunma. Odana git otur, ders çalışıyorum de. Sohbete girme. Minimum irtibatla o evden kurtulmaya bak.
Ha oradan kurtulacağım derken yanlış bir evlilik yapma. Kötü baba kötü kocadan iyidir.
Bir de yorum yapmıyor diye insanlara atarlanma. Kendi konunu sabote etme 😉

Görevimizi ihmal ettiğimiz için özür dileriz. Maaşımızın hakkını veremiyoruz demek ki.. ailenizle de böyle konuşuyorsaniz sorun yaşamanız normal...
Ayy sizin gibileri hemen insanın yaşadigi sıkıntıdan zorluklardan vurmaya calişir ama komiksiniz

19 yaşında iseniz ve üniversite eğitiminize devam etmiyorsanız ailenizin hukuki olarak size karşı bakım ve eğitim yükümlülüğü ortadan kalkmış. Sığınma evi için talepte bulunabilir misiniz bilmiyorum ama o ortamda ders çalışmanız pek mümkün değil. Sığınma evine başvurunuzda can güvenliği ile ilgili endişeniz olduğunu belirtmenizi yA da darp raporu gibi belgeler sunmanızı isteyeceklerdir. Elbet bu durum ailenizle olan bağı iyice zayıflatacaktır. Gerçekten tüm bağınızı koparmak istiyor musunuz? Üniversite eğitimizde eğer burs alamaz iseniz barınma vb ihtiyaçlarınız da ortaya çıkacaktır bu durumda kısa zamanlı çalışmanız gerekir. Pembe bir tablo sunmak isterdim ama maalesef öyle değil.
Tam olarak ne yaşıyorsunuz?
Ben kimseye zorla bana baksın demiyorum aksine onlar benim biryere gitmem için tektit bile ediyorlar Durduk yere şiddet hakaret
Küçük düşürme ezikleştirmeye calişiyor özellikle babam

Ben kimseye zorla bana baksın demiyorum aksine onlar benim biryere gitmem için tektit bile ediyorlar Durduk yere şiddet hakaret
Canım ücretsiz etüt merkezleri ya da kütüphaneler yok mu çevrende oralara gidip ders çalışsan en azından bir müddet evden uzaklaşmış olur rahat kafayla sınava odaklanırsın.

Babam kötü davraniyor durduk yere küfür ediyor şiddet gösteriyor aslında hep böyle diil
Üzerime çay fırlattı bardagida atacaktı
Heralde beni korkutmaya çalışıyor
Birsuru şsy işte
Yani ben üni sinavına hazırlanıyorum
Karakola gitsem kadın sığınma evine gitsem orada sınava çalışabilir miyim ne kadar kalabilirim
Kafam allak bullak ne yapsam bilmiyorum gitmek istiyorum ama doğrumu bu
Bulurlarmı beni
Üni sınavina kadar sığınma evinde kalsam sonra yurda filan geçsem ne bileyim
Bı akıl verin lutfen
Odanız var mı az kaldı sınava, sınava kadar hiç olmazsa babanız evdeyken hep odaya gitseniz ders çalıyorum deseniz gerçekten çalışıp güzel bir bölüm tutturup gitseniz ordan

Bir yere gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz ancak barınma sorun para sorun ne yapacaksınız ki? Sınava hazırlanıyorum demişsiniz, kaçıncı denemeniz olacak?, belirli hedefleriniz var mı? Yurt ve diğer ihtiyaçlarınız için de paraya ihtiyacınız olacak. Duruma göre değerlendirip çalışma hayatına atılmaya çalışın. Başka türlü evden ayrılamayanınız ki.

Odanız var mı az kaldı sınava, sınava kadar hiç olmazsa babanız evdeyken hep odaya gitseniz ders çalıyorum deseniz gerçekten çalışıp güzel bir bölüm tutturup gitseniz ordan
Evet var boş oda amacım oydu xaten ama kavga filan edince acaba şimdi gitsem dahami iyi olur diye düşünmüştüm

Canım ücretsiz etüt merkezleri ya da kütüphaneler yok mu çevrende oralara gidip ders çalışsan en azından bir müddet evden uzaklaşmış olur rahat kafayla sınava odaklanırsın.
Evet var ama gidemiyorum malesef boş oda var çalış diyolar 🥺

Back
X