• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize ihtiyacım var

duygusalbiriii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
37
-5
16
25
merhaba arkadaşlar iyi günler ben sizden bir konuda bilgi almak istiyorum erkek arkadaşımla 3.5 senedir düzenli bir ilişkim var kendisinden eminim gayet iyi düzgün bir çocuk haftaya ailelerimiz ilk defa bir araya gelip tanışacaklar ben biraz duygusal yapılı bir kızım evlendiğim zaman ailemin bu kadar yakın olamayacağını düşünüyorum erkek kız arkadaşımı gayet çok seviyorum onunla evlenemezsem başkasıyla da evlenebileceğimi düşünmüyorum bu kadar kafamın uyuşcağını düşünmüyorum ama tanışınca da evden çıkacağım diye içimde bir korku var neden böyle hissediyorum yani neredeyse haftaya gelecekler diye bir yandan çok sevinmiştim bir yandan da kendimi çok üzgün hissediyorum sanki evin o kız çocuğu muamelesinden çıkıp kendi ailemi kuracakmışım gibi bu arada 25 yaşındayım memurum erkek arkadaşım da aynı ama evlendigimde ailemden soyutlanacak gibi hissediyorum ve aileme biraz fazla bağlıyım sizce böyle hissetmem normal mi ve ne yapayım bu erkek arkadaşımla evlenmezsem evliliği uzun süre düşünmüyorum sizde bu kadar korkmuş muydunuz ve üzülmüş muydunuz

merhaba arkadaşlar iyi günler ben sizden bir konuda bilgi almak istiyorum erkek arkadaşımla 3.5 senedir düzenli bir ilişkim var kendisinden eminim gayet iyi düzgün bir çocuk haftaya ailelerimiz ilk defa bir araya gelip tanışacaklar ben biraz duygusal yapılı bir kızım evlendiğim zaman ailemin bu kadar yakın olamayacağını düşünüyorum erkek kız arkadaşımı gayet çok seviyorum onunla evlenemezsem başkasıyla da evlenebileceğimi düşünmüyorum bu kadar kafamın uyuşcağını düşünmüyorum ama tanışınca da evden çıkacağım diye içimde bir korku var neden böyle hissediyorum yani neredeyse haftaya gelecekler diye bir yandan çok sevinmiştim bir yandan da kendimi çok üzgün hissediyorum sanki evin o kız çocuğu muamelesinden çıkıp kendi ailemi kuracakmışım gibi bu arada 25 yaşındayım memurum erkek arkadaşım da aynı ama evlendigimde ailemden soyutlanacak gibi hissediyorum ve aileme biraz fazla bağlıyım sizce böyle hissetmem normal mi ve ne yapayım bu erkek arkadaşımla evlenmezsem evliliği uzun süre düşünmüyorum sizde bu kadar korkmuş muydunuz ve üzülmüş muydunuz
Evlenmeyip aileyle yaşamak da bir seçenek bence. Böylece onlardan ayrılmamış olursunuz.

evet bu da bir seçenek ama erkek arkadaşımı da seviyorum ki ailemde evlenmemi yuva kurmamı isterler
Eh ikisi bir arada olamayacağına göre birinden birini seçmeniz lazım. Aynı konuyu yine açmıştınız, insanlar size söylenebilecek her şeyi söylemişler zaten. Farklı ne duymayı umut ediyorsunuz?

Annenizden babanızdan ayrılma vakti gelmiştir
Bu er yada geç olacak
Hiç bişey ayırmasa ölüm ayıracak o yüzden be kadar erken o kadar iyi
Bu evlilik olur ayrı yaşama olur bi şekilde olmalı
25 yaşında işi aşı olan birisiniz da yeter

Böyle hissetmeniz tabiki normal değil. Tavsiyem evlenmeyin herkes evlenmek zorunda değil. Burda bi kadın vardı 28 yasında evliliğe alışamadım eski odamı özlüyorum falan diyordu Dkkdkdld bosu bosuna hem kendi hayatını hem çocugun hayatını zindan etme herkesin yapısı evliliğe uygun değil

Kadın erkek farketmez bu hislerle yola çıkan kimsenin mutlu olduğunu görmedim,
herkes evlenmek zorunda da değil zaten, ömür boyu ailenizle yaşamayı tercih edebilirsiniz hayat sizin hayatınız,
tanışma olacak diye bu kadar üzülmeniz asla normal değil, tatlı bir hüzün olur anlarım ama çok üzgünüm diyorsunuz, bence evlilik için gerekli olgunluğa erişmemişsiniz ya da evlilik insanı değilsiniz.

olgunlasmamıssınız, hıslerınız normal degıl dıyenler neyın kafasını yaşamıs anlamadıım. Cogu da haftanın 5 gunu aılesının evınden cıkmayanlardır.
Farklı şehırde unıversıte okumadıysan bıreysel yaşamı deneyımlemedıysen boyle dusunmen cok normal hıs. Hele kı aıle baglarınız kuvvetlıyse bır hastalıgı olan ebeveynın varsa da cook normal hıs. 3.5 yıldır kendını bu ana alıstırman gerekırdı, burada hata etmıssın şımdı kendını alıstırsan ıyı edersın. Hıslerınn gayet normal. Daha once almadıgın sorumluluklar, roller yuklenecek. Bunları duşunup endıse edıyor olabılırsın, üzülmek duygusu ıle karıstırıyorsundur muhtemelen

Kadın erkek farketmez bu hislerle yola çıkan kimsenin mutlu olduğunu görmedim,
herkes evlenmek zorunda da değil zaten, ömür boyu ailenizle yaşamayı tercih edebilirsiniz hayat sizin hayatınız,
tanışma olacak diye bu kadar üzülmeniz asla normal değil, tatlı bir hüzün olur anlarım ama çok üzgünüm diyorsunuz, bence evlilik için gerekli olgunluğa erişmemişsiniz ya da evlilik insanı değilsiniz.
Ben de aynı fikirdeyim.

Erkek arkadaşımın bu şekilde düşünmesi benim için ayrılık sebebi olurdu.

Ben ki ana babama bağımlılık derecesine geldiğimi düşünürdüm de bu tarz konuları okuyunca yanılmışım,ben normalmişim diyorum.

Onun bunun lafıyla olmaz o iş hazır değilsinizdir nolmus yaş 25 ise .İsterse 5 sene sevgili olun o farklı evlilik farklı belki çözülmemiş şeyler var belki sizi tereddüt ettiren karakter farklılıkları var belki iç ses doğruyu söylüyor birde gelin ata binmiş ya nasip demiş istediğiniz kadar duygusal olun hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta

Back
X