- 29 Nisan 2023
- 37
- -5
- 16
- 25
- Konu Sahibi duygusalbiriii
merhaba arkadaşlar iyi günler ben sizden bir konuda bilgi almak istiyorum erkek arkadaşımla 3.5 senedir düzenli bir ilişkim var kendisinden eminim gayet iyi düzgün bir çocuk haftaya ailelerimiz ilk defa bir araya gelip tanışacaklar ben biraz duygusal yapılı bir kızım evlendiğim zaman ailemin bu kadar yakın olamayacağını düşünüyorum erkek kız arkadaşımı gayet çok seviyorum onunla evlenemezsem başkasıyla da evlenebileceğimi düşünmüyorum bu kadar kafamın uyuşcağını düşünmüyorum ama tanışınca da evden çıkacağım diye içimde bir korku var neden böyle hissediyorum yani neredeyse haftaya gelecekler diye bir yandan çok sevinmiştim bir yandan da kendimi çok üzgün hissediyorum sanki evin o kız çocuğu muamelesinden çıkıp kendi ailemi kuracakmışım gibi bu arada 25 yaşındayım memurum erkek arkadaşım da aynı ama evlendigimde ailemden soyutlanacak gibi hissediyorum ve aileme biraz fazla bağlıyım sizce böyle hissetmem normal mi ve ne yapayım bu erkek arkadaşımla evlenmezsem evliliği uzun süre düşünmüyorum sizde bu kadar korkmuş muydunuz ve üzülmüş muydunuz