Fikrinize ihtiyacım var?

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Aslında pek bir dert sayılmaz amaa benim için sorun...Kayınvalidemlerin yaylada evleri var ve benim bir kaç gün kalmamı istiyorrr (nişanlım yok tabiki) ama annem izin vermiyor kesinlikle olmaz diyorrr...Bir yandan bende kalmak istiyorum bir yandanda anneme hak veriyorum bilmiyorum napıcammm Annem olmaz diyor kayınvalidem ben izin alırımm annenden diyor.Siz nişanlıyken kayınvalidenizde kalabiliyormuyydunuz merak ettim açıkcasııı...fisfisfis

merhaba ben kalıyordum..nısanlımlar baska bır sehırdeydı..ayda bır haftasonu gıdıyordum...sonucta aılesıde evde oluyordu...ama ılk başta bızımkılerde olmaz dedı o da dedıkodu falan olur dıye nedense...

benim nişanlım askerdeyken ben gittim kayınvalidemlere kaldım onlarda baya daha iyi oldu daha yakından tanımış oldum onları bence normal bi şey ama annen izin vvermiyosa vardır bir bildiği zorlama istersen bunun için annenle sorun yaşama

bence git kal kayinvalidenlerde
onlari tanimis olursun iyi bir deneyim olur senin icin canim:)
hic olmazsa bi kerecik git

biz aynı şehirdeyiz nişanlımlaa ama annesii tutturdu bir kac gün kalıcaksınnn annemde izin vermiyorr zaten kesinliklee annemide zorlamıyorum ama kayınvalidem inat etti

Benım aılem ızın vermezdı, bende kalmak ıstemezdım acıkcası. Evlıyken dahı onların evınde lavaboya gıtmeye cekınen ben, nısanlıyken ne yapardım bılmıyorum.

bence git kal kayinvalidenlerde
onlari tanimis olursun iyi bir deneyim olur senin icin canim:)
hic olmazsa bi kerecik git

biz zaten aynı şehirdeyizzz ve aramızz çok iyi kayınvalidemle arkadaş gibiyiz kafa dengi birisiii kayınbabam izin alıcakmış birde babamdann babamda kesin izin vericek annm yine izin vermiycek arada ben kalıcam anlıycanız

Valla ben kalmadım kalmazdım. Evlenince yeterince kalmak zorunda kalınıyor zaten ne gerek var ki...

ben de kalmadım,kalmayı da hiç düşünmedim,insan nasıl davranacağını bilemez,bütün gözler üstünde olur

biz zaten aynı şehirdeyizzz ve aramızz çok iyi kayınvalidemle arkadaş gibiyiz kafa dengi birisiii kayınbabam izin alıcakmış birde babamdann babamda kesin izin vericek annm yine izin vermiycek arada ben kalıcam anlıycanız

nedense kaynanalar nisanlilik evresinde melek gibi, tam kafa dengi olurlar...
ama sonra seytan kesilebilirler...
o yuzden dikkatli olmak lazim ve iyi tanimak lazim tatlim...

ben kalmazdım sanırım. ne işim var nişanlım yokken diye düşünürdüm :/

Ben nisanliyken kaldim, ama yurtdisinda oldugum icin ozamanlari nisanlimi görmek icin bizimkilerde aramiz sogmasin diye izin vermislerdi, ama sadece iki gün nisanlimin evinde diger günler teyzemde kalmistim.
Ama sahsen kendi kizim olsa izin vermem, ozaman bende cahildim ailemde hic akil vermemisti. Kayinvalidemle cok iyiydik agzimdan bir sürü laf aldilar görümcemle iki günde, seneler sonra evlendikten sonra hepsini bir bir basima kalktilar ilk firsatta.
Ama nisanlim olmasa hic gitmezdim, ne isim var ya? Kim bilir ne seytanlik düsünüyorlar. Konu kayinvalide olunca pozitif düsünemiyorum bazen maalesef- tecrübeye dayanarak : )
Annen istemiyorsa cok akilli kadin valla, dua etki böyle annen var. Benimki cok saf ve iyi niyetliydi, herseye evet dedi bir akil vermedi, cilesini ben cektim. Kayinvalidene karsi sanki gelmek istiyormusunda annen izin vermiyormus gibi bir tavir alirsin olur biter.

asla kalmamm nişnalıyken ancak annemle kalırım sonra yarın öbür gün o kadın laf eder gördük öylelerini kaldılar sonra basit kıza çıktı adları:dilcikar:

bu kayınvalideki kalmaktaki amaç ne anlamadım.benneyaptımkine için kalmanı istiyor kayınvaliden sende ne için oraya gitmek istiyorsun nişanlında yok zaten.

Birde nişanlıyken kayınvalidesinde kalanların,temizlik vs. yapıp kızı gibi davrananların kaç tanesi evlendikten sonra aynı sevgiyi görebilmiş onu düşünün. Bence gerek yok evlendikten sonra kalırsınız bol bol. Annenizi tebrik ettim...

Kalmanızda bir sakınca görmediğim gibi kalmaktaki ısrarınızada bir anlam veremedim.

Evet ben nişanlı iken kalmıştım,öyle kalmak için değilde biraz mecburiyetten(ev tutma zamanı,farklı şehir olayları)

Üstelik nişanlınızda yok,ayrıca aileniz istemiyorsa yok yere olay olmasının manası yok.

Ben nisanliyken kaldim, ama yurtdisinda oldugum icin ozamanlari nisanlimi görmek icin bizimkilerde aramiz sogmasin diye izin vermislerdi, ama sadece iki gün nisanlimin evinde diger günler teyzemde kalmistim.
Ama sahsen kendi kizim olsa izin vermem, ozaman bende cahildim ailemde hic akil vermemisti. Kayinvalidemle cok iyiydik agzimdan bir sürü laf aldilar görümcemle iki günde, seneler sonra evlendikten sonra hepsini bir bir basima kalktilar ilk firsatta.
Ama nisanlim olmasa hic gitmezdim, ne isim var ya? Kim bilir ne seytanlik düsünüyorlar. Konu kayinvalide olunca pozitif düsünemiyorum bazen maalesef- tecrübeye dayanarak : )
Annen istemiyorsa cok akilli kadin valla, dua etki böyle annen var. Benimki cok saf ve iyi niyetliydi, herseye evet dedi bir akil vermedi, cilesini ben cektim. Kayinvalidene karsi sanki gelmek istiyormusunda annen izin vermiyormus gibi bir tavir alirsin olur biter.
zatennn bendeee annemi sıkıştırmıyorum ızın vermıyorsaa elbette bir bildigi var dıyorumm..Kayınvalıdemedeee ustune basa basa annemın ızın vermedıgını dogru olmayacagını soyledım zaten

asla kalmamm nişnalıyken ancak annemle kalırım sonra yarın öbür gün o kadın laf eder gördük öylelerini kaldılar sonra basit kıza çıktı adları:dilcikar:

kayınvalidemmm laf etcegını sanmıyorumm eger oyle olsaydıı benim uzerıme bu kadar dusmezdı şimdidee kayınbabam tutturdu yayladaki eve götürcem seni diye

Kalmanızda bir sakınca görmediğim gibi kalmaktaki ısrarınızada bir anlam veremedim.

Evet ben nişanlı iken kalmıştım,öyle kalmak için değilde biraz mecburiyetten(ev tutma zamanı,farklı şehir olayları)

Üstelik nişanlınızda yok,ayrıca aileniz istemiyorsa yok yere olay olmasının manası yok.

ZATEN BENDE KALMAKTA ISRARCI DAVRANMIYORUM ISRARCI OLAN KARŞI TARAFF AKSİNEE BU BENİM İÇİN OLAY OLUCAK BİRŞEY DEGİL SADECEEE MAHCUP OLUYORUM BU KADAR ISRARLARINAAA KARŞILIK VERMEDİGİM İÇİN

Ayyy be asla kalamam..
Benim kalmamı isteselerdi "Rahat edemem ben başkasının yatağında,banyosunda.." derdim..
Ama siz benim için farketmez derseniz kalın tabiii...

Back
X