fikrinize ihtiyacım var

serapp40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
55
2
36
Eskişehir
2 aydır ciddi olarak görüştüğüm biri var ama daha önce kısa süreli 2 evliliği olmuş annesi ile ilgilenmesi gerekiyor altlı üstlü oturuyorlar
evliliklerinin bitme sebebpleri ona göre eşlerinini aileleleri olmuş ama kafam karışık
hangi kadın yuvasını ailesi için kolay kolay bozar ki
bana söylemediği başka şeyler mi var diye düşünüyorum

katılıyorum.. bence senınle bazı seylerı acık acık konuşmamış.. boşanmış bir insanın neden boşandığı konusunda doğru bilgiler edinilmeli bence.. yoksa sonu hüsran olablir.. bence dikkatli olmalısın, çarpaz soru niteliğinde bazı sorular sormayı dene, eminim bi açık bulursan sorun görüştüğün kişideyse..

annesinin abisisinin eşiyle de arası açıkmış kadını henüz tanımadığım için önyargılı olmak istemiyorum ama sorun o mu acaba
bir de adam bana herşeyi anlatıyor sonradan duyacağına benden duy diyor ama yine de tedirginim belki de iyi oynuyor bilmiyorum

annesinin abisisinin eşiyle de arası açıkmış kadını henüz tanımadığım için önyargılı olmak istemiyorum ama sorun o mu acaba
bir de adam bana herşeyi anlatıyor sonradan duyacağına benden duy diyor ama yine de tedirginim belki de iyi oynuyor bilmiyorum

çok karamsar olmamakla beraber sağlam bir gözlem yap.. herşeyi kötüye vurma.. belki de gerçekten sorun yoktur ve sadece bir kuruntudur.. :40: zaten ha deyince 3-5 ay içinde evlenecek değilsinizdir.. emin olana kadar birşeylerin süresini uzat derim ben.. böyle şeyler gizli kalmıyor, varsa bir durum kokusu çıkar sıkma canını sen .. :34:

uzak olmamakla beraber ayrı şehirlerdeyiz bu biraz tanımak için zaman kaybı olacak sanki bu arada benim de ikinci evliliğim olacak
ama ben 2. kez hata yapmamak için bu kadar detaylı düşünüyorum insan ne de olsa ders çıkarıyor tabi peki o çıkarmadı mı diyorum aynı hatayı ikinci kez yaptı
bu arada konuyu annem de biliyor offfffff mutlaka başka birşey var diyor ne zor bu işlerr olsa bir türlü olmasa başka türlü bu arada ikimizin yaşı da 40 ertele ertele
nereye kadar

Back
X