Çocuk Hastalıkları fikrinize ihtiyacım var....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

royal22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
122
3
46
İstanbul
merhaba kızlar bende son zamanlar ismini sıkca duyduğumuz bir rahatsızlık otizm ile ilgili sorum olucak....otizmi sık dydukca evham yapar oldum acaba oğlumda olabilirmi diye ben davranıslarını anlatayım sizler yorum yapın
2,5 yasında iki kelime cümle kuruyo hadi gel,hadi ver gibi...göz temasımız var özellikle masal anlatırken sarkı söylerken gözlerini gözlerimden alamıyo...6 küple kule yapıyo...uyku ve beslenme düzeni gayet iyi bardakla su içibiliyo...kendi kendine oyun kuruyo...girdiği ortama kolay adapte oluyo...parkta cocuklardan rahatsızlık duymuyo hatta kızların evcilik oyuna katılmak istiyo ben hadi oyuncakları toplayalım dediğimde katılıyo...

Canim oglun gayet normal bi gelisim sergiliyo...niye taktinki kafaya bunu..konusmamasiysa sorun o belirleyici olmaz otizmde..bazi cocuklar cok gec konusur..oglun saglikli bi cocuk kuruntularindan kurtul keyifle buyut melegini..

gayet normal, sıkmayın canınızı en önemlisi göz teması oğlum 30 aylık konuştu şimdi 33 aylık susturamıyoruz, erkek çocukların konuşması geç oluyor :)

Back
X