Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir yöntem yok mudur acaba sıkıldım saçlarımdann....valla canım benim saç rengim açık kumral.kendi doğal saç rengim.bu papatyayla saç rengini açma işlemini bende denemiştim yıllar önce bende pek işe yaradığı söylenemez.bide papatyayı saçına sürüp güneşin altına saatlerce bekledim.beynim sulanmıştı.saçımda da hiç bir fark yoktu.senin saç renginde koyu.işe yarayacağını sanmam üzgünüm![]()
keşke işe yarasa bi umut işe yarar diye düşünüyordum yayıllar önce bir arkadaşım denemişti.. kızın saçları cok açıktı zaten papatya kaynatıp suyunu bekletip sonra saçına sürmüştü .. baya sarı olmuştu sürdüğü yerler ancak koyu saçta işe yarar mı bilemem yarayacağını bilsem ben de yaparım :)
canıım çok teşekkür ederim ama şimdi dışarda balyajlı güzel saç rengine sahip insanları görünce insan istiyor yahuSaç rengin çok güzelmiş . bence açma hiç. doğal saç rengi iyidir herzaman için![]()
ben saç rengimi biraz açmak istiyorum doğal yolla tabii.. papatya suyu işimi görür mü?
Eki Görüntüle 1090946
Eki Görüntüle 1090947
saç rengim böyle koyu. bir yerde papatya suyunun koyu renkli ve hiç boyanmamış saçta işe yaramadığını okudum,size sormak istedim
Orta okuldayken her tatile gittiğimizde mutlaka uygulardım saçıma, çok doğal bir sarı olurdu, çünkü saçlarım kumral..
Tatil diyorum çünkü bol güneş ışığına ihtiyaç var açılması için..
Üzgünüm ama sizin saçınızı açmaz, daha açık saçlarda işe yarar ​
kına daha mantıklı sanırım ama o kızıllığı da istemiyorum acıkcası...:44:
Yaş kaç? Röfle attırın, az ve doğal bir tonda, kınaya bulaşmayın bence, tamamen kalıcı biliyorsunuz ki