Saç Rengi ve Saç Boyama fikrinize ihtiyacım varr

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
ben saç rengimi biraz açmak istiyorum doğal yolla tabii.. papatya suyu işimi görür mü?

saç rengim böyle koyu. bir yerde papatya suyunun koyu renkli ve hiç boyanmamış saçta işe yaramadığını okudum,size sormak istedim

valla canım benim saç rengim açık kumral.kendi doğal saç rengim.bu papatyayla saç rengini açma işlemini bende denemiştim yıllar önce bende pek işe yaradığı söylenemez.bide papatyayı saçına sürüp güneşin altına saatlerce bekledim.beynim sulanmıştı.saçımda da hiç bir fark yoktu.senin saç renginde koyu.işe yarayacağını sanmam üzgünüm

içinde oksidan olmayan saç boyalarından alın kızlar..

yıllar önce bir arkadaşım denemişti.. kızın saçları cok açıktı zaten papatya kaynatıp suyunu bekletip sonra saçına sürmüştü .. baya sarı olmuştu sürdüğü yerler ancak koyu saçta işe yarar mı bilemem yarayacağını bilsem ben de yaparım :)

Saç rengin çok güzelmiş . bence açma hiç. doğal saç rengi iyidir herzaman için

başka bir yöntem yok mudur acaba sıkıldım saçlarımdann....

keşke işe yarasa bi umut işe yarar diye düşünüyordum ya

Saç rengin çok güzelmiş . bence açma hiç. doğal saç rengi iyidir herzaman için
canıım çok teşekkür ederim ama şimdi dışarda balyajlı güzel saç rengine sahip insanları görünce insan istiyor yahu

papatya suyu yerine ben kınayı düşüneyim o zaman. daha mantıklı sankii??

Orta okuldayken her tatile gittiğimizde mutlaka uygulardım saçıma, çok doğal bir sarı olurdu, çünkü saçlarım kumral..
Tatil diyorum çünkü bol güneş ışığına ihtiyaç var açılması için..
Üzgünüm ama sizin saçınızı açmaz, daha açık saçlarda işe yarar ​

Sarı ve kumral saçlarda genellikle işe yarıyor. Arkadaşlarımdan kullananlar olmuştu ordan biliyorum ama senin saçın gibi koyu bi renkte işe yararmı bilmiyorum

kına daha mantıklı sanırım ama o kızıllığı da istemiyorum acıkcası...:44:

kına daha mantıklı sanırım ama o kızıllığı da istemiyorum acıkcası...:44:

Yaş kaç? Röfle attırın, az ve doğal bir tonda, kınaya bulaşmayın bence, tamamen kalıcı biliyorsunuz ki

Yaş kaç? Röfle attırın, az ve doğal bir tonda, kınaya bulaşmayın bence, tamamen kalıcı biliyorsunuz ki

yaşım 19. ben komple saçıma yapmayacağım uçlarına yada aralarına yapmak istiyorum iki türden biri. boya tutmuyormuş sanırım uçlarına yaparsam saçlarımı kestirir kurtulurum diye düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…