- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Brz ağırdan almak istiyorm:)E birde siz yazın neden hep ondan bekliyorsunuz? Belkide adım atmak için bir adım bekliyor :)
BosandmSiz evli degil miydiniz? Uyeleri mi karistirdim
Yüz yüze yeni görüştük aamaaBence karşı tarafın duygusu olsa söylerdi.Erkekler hoşlandıkları kadını kaçırmak istemez veya naz yapmak istediğini de düşünmüyorum erkek sonuçta :) 1.5ay az bir zaman değil malesf
Hayirlisi olsunBosandm
Katılıyorum bu görüşe.Erkek ciddi bir ilişkiye girmek istese cok belli eder.Düz beyinleri var cunku saklayamazlar.Bu durum itibariyle siz cok beğendiniz ve ciddi bi şeyler olsun isteğindeyseniz stratejik adımlarla uğrasarak onda da ciddi bi seylerin oluşmasini saglayabilirsiniz.Top sizde gibi kısacaBence karşı tarafın duygusu olsa söylerdi.Erkekler hoşlandıkları kadını kaçırmak istemez veya naz yapmak istediğini de düşünmüyorum erkek sonuçta :) 1.5ay az bir zaman değil malesf
Görüşmüş olabilirsiniz ama kafasında sizinle ilişki yok bence siz yazmadan yazmıyorsa boşa vaktini harcamış olacaksın ama uğraşırım diyosan da bol şans uzun bir süreçte gönlünü fetih edebilirsin belki dünya sürprizlerle doluYüz yüze yeni görüştük aamaa
Evet ya o kadar cok yapan oluyor ki saygı duyuyorum ama ben de yapamam.Cok güçlü performans gerektiyor.Planlar,sinire hakim olmalar,oyunlar,zekayı kullanmalar derken basarili da oluyorlar.Tebrik etmek lazim bi yerde.Görüşmüş olabilirsiniz ama kafasında sizinle ilişki yok bence siz yazmadan yazmıyorsa boşa vaktini harcamış olacaksın ama uğraşırım diyosan da bol şans uzun bir süreçte gönlünü fetih edebilirsin belki dünya sürprizlerle doluama bana ters o ayrı
Marifet o topu düzgünce kaleye atmakta yaaKatılıyorum bu görüşe.Erkek ciddi bir ilişkiye girmek istese cok belli eder.Düz beyinleri var cunku saklayamazlar.Bu durum itibariyle siz cok beğendiniz ve ciddi bi şeyler olsun isteğindeyseniz stratejik adımlarla uğrasarak onda da ciddi bi seylerin oluşmasini saglayabilirsiniz.Top sizde gibi kısaca
Ben de katiliyorum buna..Bence karşı tarafın duygusu olsa söylerdi.Erkekler hoşlandıkları kadını kaçırmak istemez veya naz yapmak istediğini de düşünmüyorum erkek sonuçta :) 1.5ay az bir zaman değil malesf
Yapı meselesi herkes bir değil :) Bizi fethedicek beyaz atlı prensi beklemeye devamEvet ya o kadar cok yapan oluyor ki saygı duyuyorum ama ben de yapamam.Cok güçlü performans gerektiyor.Planlar,sinire hakim olmalar,oyunlar,zekayı kullanmalar derken basarili da oluyorlar.Tebrik etmek lazim bi yerde.
Yazmalısın. Sürekli ondan beklersen " demek ki benim ısrarımla bu ilişki var" der ve çekilir.Hoşlandığım birisi var 1.5 aydır telefondan iyi bir iletişim halindeyiz kısa süreli de olsa yüz yüze görüştük 5 gn önce vee ben etkilendim o da elektrik aldığıni söyledi 3 gün dür konuşuyoruz amaa ne olduğumuz belli değil ne sevgili olabildik ne iletişimi kesebildik herşey yavaş ilerliyor o yazmadıkça bnde yazmıyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?