Fikrinizi ihtiyacım var:(((

bezmisinsan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
10
5
1
Benim sorunum eski sevgili... Güzel gunler yaşasak da yaptığı baskı ve kıskançlıklarla dengesizliğinden yorulmustum. Sevgiden oluyr dese de her defasında tartıştık. Zamanla kimseyi begenmeyen ve kuzenlerini bile kıskandırmaya calisan biri olduğunu gördüm cevresinin dedikodusunu yapıp sonra onları koruyordu anlam veremiyordum.araba almıştık bı hayırlı olsun bile demedi (aşağılık kompleksinden suphelendim) artik benim dengemi bozuyordu iyice soğudum arkadaşıma anlattigimda kurtar kendini dedi. Yuzunu görmek istemiyordum yine de beni sevdigini düşünerek msjla alistira alıştıra söyledim ama ayrilmak istediğimi anlamadı. Sert konuşmam gerekti bu sefer hakkımı helal etmiyorum, evlenicektik ahımı aldın kötü şeyler demeye başladı. Evlilikten ilk bahsedeb oydu hayırlısı demiştik hayaller kurduk ama olamayacağını anladım. Takıntılı mesajlarindan kurtulamadim ben de engelledim daha da konuşmadım. İnstagrqm dan istek atıp acı şeyler yazıyor bazen (hala açıklama bekliyor gibi) bazen de ne kadar mutlu olduğundan bahsediyor ben de üzülüyorum acaba böyle ayrılarak kötü mu yaptim vicdan azabı çekiyorum... Ne yapmalıyım ya da siz olsanız napardiniz?

Çok iyi bir ilişkiniz olsaydı ve mutlu olsaydınız ayrılmazdın zaten. Sana duygu sömürüsü yapıyor. Barışırsanız eskisinden farklı hiçbir şey olmayacak

Hiç bulaşma görmezden gel, bırakacak bir süre sonra olmadı git savcılığa ver. Konuştukça daha beter olacak ayrılığa onu ikna edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Vicdan azabı yapacak bir durumda yok sorunlu ilişkiyi bitirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…