Fikrinizi sölermisiniz?

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
işe giderken hergün neler giyersiniz değişik olarak nasıl gidersiniz hergün makyaj yaparmısınız fikir verirmisiniz

işim gereği elbise etek giyemiyorum

kot gömlek tişört spor ayakkabı tarzı giyiniyorum

makyajda azıcık

işim gereği elbise etek giyemiyorum

kot gömlek tişört spor ayakkabı tarzı giyiniyorum

makyajda azıcık

anladım sağolun bende giyim magazasına başlıcak gibiyim o yüzden fikir almak istedim sizin mesleğiniz nedir

Son düzenleme:
çalıştığım dönem deneyler,ölçümler,kalite kontrol yaptığım için rahat olmam gerekirdi ve (tetkikler,müşteri ziyaretleri hariç) spor giyinirdim.uğraştığım iş nedeni ile devamlı elimi,yüzümü yıkamam gerekirdi o yüzden makyaj yapamazdım..
aslında işe bağlıdır bu durum..nasıl bir yerde çalıştığınızı yada çalışacağınızı söylerseniz yardımlar ona göre gelecektir..

anladım sağolun bende giyim magazasına başlıcak gibiyim o yüzden fikir almak istedim sizin mesleğiniz nedir

başlayacağınız giyim mağazasının satış alanına göre giyinmeniz gerekir..muhtemelen başlayacağınız yer size kendi şirketlerinin amblemini taşıyan,gelen müşterilerin sizin yardımlarınızı istemede zorluk çekmemeleri açısından kıyafetler vereceklerdir..şimdiden hayırlı olsun...

giyim mağazasında çalışıcam eger olursa ararlarsa bide 450 milyon maas satışa göre yükseliyormuş ama 500 de kalır dedi sigorta yok yemek benden olacak normalmi çevremdekiler başla kendini geliştir diyorlar ama bilemedim hiç bir işte tutunamadım su ana kadar çoğu yerden çıktım sebebi insan ilişkilerim zayıftır konuşkan sessiz değilim insanlardan çekiniyorum sadece çok patlarsam tartışırım üstüme gelirlerse bunu nasıl atabilirim konuskan olabılırm acaba sizler nasılsınız

bilgisayar teknikeriyim bilgisayar tamiri yaptığım için rahat olamıyorum erkeklerle çalışıyorum birde
giyim mağazası olduğuna göre ya kendi kıyafetleri vardır yada size nasıl giyinmeniz gerektiğini söylerler zaten
benim kuzenim de giyim mağazasında çalışıyordu genelde kumaş pantolan gömlek giyiyordu
hakkında hayırlısı olsun

sigorta yok,verilecek maaş asgari ücret bile değil..yemekte sizden..resmen bedavaya işçi çalıştıracaklar ..ama biryerden başlayayım,konuşmam açılsın,aktifleşeyim diyorsanız başka bir iş bulana kadar deneyebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun..

500lıra cok az yol yemek senden olunca elınde ne kalıcak satıs danısmanlıgı kendını gelıstırecegın bır ıs degıl kı
benım bıldıgım butur ıslerde asgarı ucret artı prım olur 750+pırım

yok küçük biryer onlar kot pantolon kazaktı rahatlardı öle gördüm eger öleyse hergün aynıda gidilmez değişiklik gerekir müşteri karşısında

teşekkürleraslında çok haklısınızda lise mezunu olsam bulurdum işte gerçi bulmamaktanda değil açılayım diye o yok bende hayırlısı nolur bakalım işyerleri az para veriyorlar gerçekten olmadı çıkar gelirim

işte bende orda takıldım napsam bilemedim geliştirmek değilde aktif olmak diyelim

Son düzenleme:
yok küçük biryer onlar kot pantolon kazaktı rahatlardı öle gördüm eger öleyse hergün aynıda gidilmez değişiklik gerekir müşteri karşısında

maaşı gerçekten çok düşük en önemlisi sigorta bile yok
ohh valla yaa sırf kendilerini düşünüyor patronlar
eğer ki gerçekten bu işe ihtiyacın varsa çalış
ama yoksa biraz daha araştır istersen
gir çık yapacağına daha düzgün bi iş bulmaya bak
sen bilirsin yine de

haklısınız ihtiyaç değilde harçlıgım çıkar diye bide telefonum bozuldu aileme yük olmamak için ama arıcaklarıda kesin değil evet parası çok düşük

Günaydın arkadaşım 500 tl çok az sigorta yok bedava işçi resmen senin asgari ücret alman gerek eger 16 yaşından büyüksen yeni gelen zamlara göre net alman gereken miktar 739,79 liradır eger zam yansımadıysa alman gereken ücret net 701.14 lira dır + sigortanı yapmak zorundalar

İhtiyaç durumunu bilemiyorum ama lütfen sigortasız işlerde çalışmamaya gayret edin.

İnsanların zor durumda olmalarını kullanıyorlar, sigorta hakkınız, madem işçi çalıştırıyorlar sigorta da yaptıracaklar. Sizi sömürmelerine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…