• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinizi söylermisiniz

o kararı tamamen sevgilisi verir bence :D
sevgilisi kızmaz söylenmez aaa aşkım o senin kankin olur mu öyle şey derse koyar
ha yokk o kızın saçını başını yoldurtma bana derse koymaz
tabiii benceee... :D

Valla kisiye göre degisir bence , Koyabilirde koymayabilirde ..

Sevgilisi varken koyuyorsa olmaz , yoksa koyabilir ..

bir erkek yakın bir kiz arkadaşıyla kanka dediği biriyle whatsapp a profil resmi olarak birlikte çekildikleri bir fotografını koyar mı sizce????

Koyabiliryo benimde başıma geldii. En yakn arkadaşının eski sevgilisi olduğum halde hemde ! kaldır desem yanlış anlardı çünkü kankam sonuçta hiçbişey diyemedim sonra o değiştirdi Allahtan:-)

İstediğiyle istediğini yapar yahu. İzin alacak değil ya? Sevgilisi de hoşlanmıyorsa ayrılır. Sevgilisi için arkadaşıyla arasını soğutması saçma.

Koyar da sevgilisi varsa kesin sorun da çıkar :KK14: Hem her erkek bu dediğinizi yapmaz özelikle sevgilisi varsa.

sadece ikisinin fotosu mu? yanlarında başka bir arkadaş falan yok mu?
eğer sevgilisi olduğu halde sadece ikisinin başbaşa olduğu foto koymuşsa doğru yapmamış.

bir erkek yakın bir kiz arkadaşıyla kanka dediği biriyle whatsapp a profil resmi olarak birlikte çekildikleri bir fotografını koyar mı sizce????

Koyar. Ben de yakın erkek arkadaşlarımla fotoğraflarımı koyarım, profil fotoğrafı yaparım.

Back
X