Fikrinizi söyleyin lütfen

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Eşimin galerisinde instagram bölümünde bir kızın resmi vardı resmin üzerinde ismi vardı. Bu instagram dan inmiş mi demek? Lütfen bana yardım edin.

Bu resmi instagrama yüklediği anlamına gelir. İndirdiği değil. Zaten bildiğim kadarıyla mobilden instagram'dan resim indiremez.

Kendi yüklediği veya üzerinde oynama yapıp yüklediği resimlerdir.İndirme değil yani

Farklı bir instagram hesabı olabilir. Resim mesajla gelse nerden geldiyse orda olurdu işte mesaj kutusunda, WhatsApp'tan geldiyse WhatsApp medyasında. Eğer intagram'dan atılmışsa zaten telefon galerisinde olmaz.

Biraz karışık oldu galiba. Anlamadığınız bir yer olursa yardımcı olmak isterim.

Başka bir Facebook ve haliyle instagramı var sanırım yoksa sizde görürdünüz

Git ve bu fotoğraf nedir de, 10 saniye içinde cevaplayamıyorsa kem küm ediyorsa kesin bir haltlar karıştırıyor demektir.
Kem küm etmese de bir haltlar karıştırıyor demektir, kız fotoğrafı var sonuçta. :kahve:

sanırım eşininiz kızın instagram hesabına baktı, fotoğrafını da ekran görüntüsü olarak çekti? galerisinde dediğinizden ben böyle anlıyorum.. ama telefon galerisinde de instagram blümü var, orda gördüyseniz instagrama atmş.. eşinizin instagram hesabını biliyor musunuz?

O telefona göre değişir. Telefonun modelini yazıp geçmiş nasıl silinir nasıl bulunur diye yazarsanız çıkabilir. O telefonda geçmişe nasıl gidildiği.

Back
X