Saç Kesim Şekilleri Fikrinizi yazar mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.205
31.112
598
İyi akşamlar..
Kızmayın bana ama çok dert edindim kendime:110: saçlarım pırasa gibi dümdüz ne kadar katlı da kestirsem kabarık durmuyor.. Kendimi kötü hissediyorum..

Size danışmak istediğim; çok uzun boyluyum. Kilom normal.

Acaba kakul kestirip saçımı kısa yapsam yakışır mı uzun boylu bir bayana ? Komik mi durur ya da?

Teşekkürler:-)

İyi akşamlar..
Kızmayın bana ama çok dert edindim kendime:110: saçlarım pırasa gibi dümdüz ne kadar katlı da kestirsem kabarık durmuyor.. Kendimi kötü hissediyorum..

Acaba kakul kestirip saçımı kısa yapsam yakışır mı uzun boylu bir bayana ? Komik mi durur ya da?

Benim saçım da aynı pırasa gibi dümdüz. Eskiden kalın telli idi dokule dokule ince kaldı azıcık dalgalı olsa olmaz mıydı diyorum bazen. :KK70::KK53:

Bunun için boyun uzunluğundan ziyade yuz şekli önemli bence. Bende uzun sayılırım saçlarımda dümdüz pırasa gibi. Benim yüzüme kâkül hiç yakışmaz.

İyi akşamlar..

Yuzunuze gidecekse neden olmasin? Kisa sac cok da modern duruyor.

Bunun için boyun uzunluğundan ziyade yuz şekli önemli bence. Bende uzun sayılırım saçlarımda dümdüz pırasa gibi. Benim yüzüme kâkül hiç yakışmaz.
İşte karşıdan uzun gövde küçük kafa gibi görünür diye korkum:110:

Uçlarına maşa yapıp spreyi dayasan en güçlü olanından?
Benim de saçlarım dümdüz.
Bir de örebilirsin , 2 tane balık sırtı açtığında kabarık kabarık oluyor.

Yüz şeklini bilmediğim için kahkül konusunda yorum yapamıyorum.
Ama saçların çabuk uzuyorsa ve kestirdiğinde saatlerce ağlayıp kendini eve kapatmıyorsan
deneyebilirsin bence.Beğenmezsen zaten kış takarsın şapkanı ve atkını kimse görmez.

Bak resim de buldum böyle yap gece yatmadan
640x360.jpg

Benim de saçlarım dümdüz duzlestirmeye bile gerek yok o derece yani masa mi bir saat için de püf okadar emek ziyan oluyo gidiyo. .. ama ben mutluyum Ohh dümdüz salina salina git gez toz arkadaşım. .. geçen gün bi arkadas dedi ki saçların ne güzel yaaa ben de duzlestirmek için çok uğraşıyorum ne güzel dedi düşündüm öyle sabah hemen ise giderken bi toka tak çık .iki de makyaj işte miss kakul bende istedim kuafor olmaz sana dedi .ee bilen o dedim işine karismadim

Ayy en sevdigiiim :)
Benim saclarim da kafamin uc kati yatistirmakta zorlaniyorum:(
Sacinizi one egip kurutun drnemediyseniz :S

Uçlarına maşa yapıp spreyi dayasan en güçlü olanından?
Benim de saçlarım dümdüz.
Bir de örebilirsin , 2 tane balık sırtı açtığında kabarık kabarık oluyor.

Yüz şeklini bilmediğim için kahkül konusunda yorum yapamıyorum.
Ama saçların çabuk uzuyorsa ve kestirdiğinde saatlerce ağlayıp kendini eve kapatmıyorsan
deneyebilirsin bence.Beğenmezsen zaten kış takarsın şapkanı ve atkını kimse görmez.

Bak resim de buldum böyle yap gece yatmadan
640x360.jpg
Ya öyle değişikki sprey de yağlı hösteriyor bir garip oluyor ki sormayın..işte katlı kesim olduğundan böyle de yapamıyorum ordan burdan saç çıkıyor..

Hani boyum uzun ya garip durur mu kısa saç onu merak ediyorum karşıdan bakınca nokta kadar kafa uzun gövde komik olur gibime geliyor?

Benim de saçlarım dümdüz duzlestirmeye bile gerek yok o derece yani masa mi bir saat için de püf okadar emek ziyan oluyo gidiyo. .. ama ben mutluyum Ohh dümdüz salina salina git gez toz arkadaşım. .. geçen gün bi arkadas dedi ki saçların ne güzel yaaa ben de duzlestirmek için çok uğraşıyorum ne güzel dedi düşündüm öyl sabah hemen ise giderken bi toka tak çık .iki de makyaj işte miss kakul bende istedim kuafor olmaz sana dedi .ee bilen o dedim işine karismadim
Ne güzel :-)
Ben kendimle barışık değilim sanırım:KK64:
Dümdüz olunca poğaça gibi yüzüm.çıkıyor ortaya gibi geliyor:KK45:

He benim de cikiyordur muhtemelen. .. napalım canım cikiyorsa. En iyi ideal saç düz saç boşver sen dogaliz biz şekerim su dalgası yaptırsana ben kızım küçükken yaptırdım güzel oluyo

Back
X