nargiza Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 432 13 318 41 30 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nargiza #1 Merhaba arkadaşlar. Filipinli deneyimli ve deneyimsiz bakici yardimcilar icin bana ozelden bir numara birakmaniz yeterli.hemen donus yapilacaktir. Teşekkürler.....
Merhaba arkadaşlar. Filipinli deneyimli ve deneyimsiz bakici yardimcilar icin bana ozelden bir numara birakmaniz yeterli.hemen donus yapilacaktir. Teşekkürler.....
nargiza Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 432 13 318 41 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nargiza #2 Merhaba Nargiza ben.referans verebilen yatili-gündüzlu bakıcılar konusunda yardimci olabilirim ilgilenirseniz. Ozelden ulaşabilirsiniz.Türk, Özbekistanli, turkmenistanli, Gürcistan , moldovyali, filipinli bakicilar bulunur.Sizden hizmet karsiliginda her hangi ucret talep edilmiyecek.
Merhaba Nargiza ben.referans verebilen yatili-gündüzlu bakıcılar konusunda yardimci olabilirim ilgilenirseniz. Ozelden ulaşabilirsiniz.Türk, Özbekistanli, turkmenistanli, Gürcistan , moldovyali, filipinli bakicilar bulunur.Sizden hizmet karsiliginda her hangi ucret talep edilmiyecek.
M mani2265 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 10 8 86 İstanbul 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nargiza #3 fiyatlar ne kadar yatılı veya gündüzlü farketmez bana fiyatverebilirmisiniz
F femme magnifique Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 9 2 1 45 10 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nargiza #4 Merhaba,yatılı bakıcı arıyorum.Yabancı uyruklu bayanların müslüman olanı var mı?Ücret ne kadar,bilgilendirir misiniz*
Merhaba,yatılı bakıcı arıyorum.Yabancı uyruklu bayanların müslüman olanı var mı?Ücret ne kadar,bilgilendirir misiniz*
S s_ozdere Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 7 0 286 Gaziantep 19 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nargiza #5 Merhaba ben ev işlerine yardımcı ve gerektiğinde çocuk bakımından anlayacak bir yatılı yardımcı arıyorum.fiyat nedir
Merhaba ben ev işlerine yardımcı ve gerektiğinde çocuk bakımından anlayacak bir yatılı yardımcı arıyorum.fiyat nedir