Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Film gibi ama ben saat saat, gün gün acı çekerek yaşadım !!!
Ya kıyamam sana neler yaşamışsın sen böyle senağlama
Anneciğinede yazık Allah yardımcınız olsunsenağlama
Yaşında çok küçük bu yaşa bu kadar dert sığdırmışsın ya ve yinede yıkılmamışsın ya aferim sana helal olsun canım.:teselli:
İnşallah Allah bundan sonra mutluluğunu, huzurunu hiç eksik etmesin..:Saruboceq:
Allah emanet ol kardeşim :1hug:
babana dicek laf bulamıyorum
allah sana ve annene sabır versin umarım mahkem istediğiniz gibi sonuçlanır
babanda avcunu yalar
allah sana kızına uzun ömürler versin
yalan rüzgarı gibi valla içim acıdı okurken çok yazık
genellemek istememem ama türk toplumunun %45 inde erkeklerin çalışan olsun çalışmayan olsun eşlerine kullandıkları tek kelime o....u kendini bilen bir adam nasıl namusuna çocuklarının anasına bu sıfatı yakıştırır anlayamıyorum böyle bi aile olamaz Allaha sığın rabbim büyüktür mazlumun hakkını kimsede bırakmaz gelmiş geçmiş olsun inşallah :teselli:
olay yaşanalı çok olmuş ama ben yeni üye olduğum için yeni inceleme fırsatı buldum..çok kötü olaylar yaşamışsın ama hepsi olgunlaşmak için birer fırsat işte.Belki iyi şeyler için bir adım...Belki bazı şeylere vesile...Her şerde bir hayır gerçekten vardır..
merak ettim küçük anne şimdi napar?bebişin iyimi??İnan senden çok daha kötü durumlar yaşayanlarda var,züğürt tesellisi gibi geliyo insana ama öyle.Yüce Rabbim kimsenin derdini dermansız bırakmasın.Umarım herşey yolundadır....opuyorumnanaktan