film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım nolur bi fikir verin??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti

iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?

Olayin aslini mutlaka baska birinden ogren. Kiz arkadasina sorabilirsin. Kimden duyduysan yine ona sorabilirsin. Fuhus isi yapiyormussun diyebilirsin ama muhtemelen yalanlayacaktir. Kim boyle bir iftira atar ki.

Sana karsi oyle bir istegi olmasa da dogru olani yapmissin. O yuzden bir yere varacagini sanmiyorum. Uzak dur en iyisi.

Son düzenleme:
Onunla gerçekten gelecek düşündüyseniz konuşun derim. Bir tanıdığım ev satışında yardımcı oluyor, bi satıştan 15 bin civarı para alıyor mesela. Maddi durumunun bu şekilde iyi olması normal, e bir de mimarmış. Bunu duyduğunuz kişiler güvenilir kişiler mi peki?

o söyleyen kişi emin miymiş peki?
yani, bu çok ağır bir itham sonuçta :ssz: emin olmak lazım

o söyleyen kişi emin miymiş peki?
yani, bu çok ağır bir itham sonuçta :ssz: emin olmak lazım

yook emin değil o da birinden duymuş kaynak güvenilir ama yüzde yüz doğru diyemem. aynı benim görüştüğüm çocuğu tarif etti.

bilmiyorum ki :14:

aslında konuşmayı düşünüyorum açık açık bi yandan korkuyorum :18:

Onunla gerçekten gelecek düşündüyseniz konuşun derim. Bir tanıdığım ev satışında yardımcı oluyor, bi satıştan 15 bin civarı para alıyor mesela. Maddi durumunun bu şekilde iyi olması normal, e bir de mimarmış. Bunu duyduğunuz kişiler güvenilir kişiler mi peki?

şöyle diyim ben alkol kullanmıyorum o kullanıyo ailem daha mutaassıp ona göre. zaten en bşından uygun olmadığımızı anlamıştım yaklaşımı filan hoşuma gitti hoşlandım bende o yüzden görüştüm biraz daha. ama aklımda bitirmek vardı. yavaş yavaş yer yapıyodum ama bunu duyunca elim ayagım boşaldı o an arayıp görüşmeyelim dedim. o da şaşırdı çünkü hiç beklenmedik bir andı kim olsa aynı tepkiyi verir.

bizi tanıştıran kız da ayıp etmiş demiş benden için şu an ben suçlu konumdayım. çocukta haklı olarak nedenini soruyo kavga etmedik bişey olmadı. ben mi yanlış bişey yaptım böyle ayrılmak olmaz telefondan çocukk gibi en azından görüşüp yüzyüze konuşalım diyo aslında çok haklı. ben de görüşmeyi kabul ettim son kez. ve bu olayı söyleyip söylemem konusunda kararsızım :14:

yook emin değil o da birinden duymuş kaynak güvenilir ama yüzde yüz doğru diyemem. aynı benim görüştüğüm çocuğu tarif etti.

bilmiyorum ki :14:

aslında konuşmayı düşünüyorum açık açık bi yandan korkuyorum :18:

ağzı olan konuşuyor.
bir erkeğe açık açık '' sen p..... mişsin, doğru mu? '' diye sormak gerçekten çok saçma olur.
saçma olmasa bile böyle bişi nasıl sorulur bilemem :23:
yani bir düşünelim, aynı laflar sneın için döndüğünü ve onun sana böyle bişi sorduğunu, nasıl hissettin bir an kendini?
bilmiyorum ama, söylentılerden çok gözle görmek, ya da bazı şeylerini takip etmek gerek.
facesini, msn falan takıp et
sahte hesaplar alıp onu dene :34:
içinen hiçbir şey gelmıyorsa, uzak dur o zaman

Biraz tuhaf.
Belki de iftiradır bu fuhuş işi.
Ama risk almaya değer mi?

bilmiyorum ki yüzde yüz eminim diyemem. ama ona söylesemde reddedicek bu kesin. ama en azından niye ayrıldığımı bilir. söylediklerime inanmadı çünkü başka birisi mi var diyo bi de görüşmüyorum ya :18:

ağzı olan konuşuyor.
bir erkeğe açık açık '' sen p..... mişsin, doğru mu? '' diye sormak gerçekten çok saçma olur.
saçma olmasa bile böyle bişi nasıl sorulur bilemem :23:
yani bir düşünelim, aynı laflar sneın için döndüğünü ve onun sana böyle bişi sorduğunu, nasıl hissettin bir an kendini?
bilmiyorum ama, söylentılerden çok gözle görmek, ya da bazı şeylerini takip etmek gerek.
facesini, msn falan takıp et
sahte hesaplar alıp onu dene :34:
içinen hiçbir şey gelmıyorsa, uzak dur o zaman

haklısın böyle bişey nasıl söylenir onu da bilmiyorum hani dolaylı yoldn mı söylesem napsam yada bişey hissedemedim filan yine aynı şeyleri söyleyip mi bitirsem :5: face in de şüpheli bişiy yok. sahte hesapla filan kandırmam zor çok zeki biri hiç kalkışmıyım o işlere..

arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti

iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
önce fuhuş iişi yapan biriyle aranızı yapmaya kalkan arkadaşınıza yol verin bence.:6:

Son düzenleme:
İlginç bir durummuş.. Ama zengin olması onun bu işi yaptığı anlamanına gelmez... Sen beraber olduğun insanı etraflıca bir araştır biranda karar vermeden ama böyle bir durum varsa da onunla birlikte ilişkini uzatarak kendini dahada riske atmış olursun... Farklı bir durum çekemeyen biri muhakkak iftira atmıştır diycem ama bu çok ağır bir suç olur sanmıyorum.. Tedbirli olmakta fayda var canım :34:

Olayin aslini mutlaka baska birinden ogren. Kiz arkadasina sorabilirsin. Kimden duyduysan yine ona sorabilirsin. Fuhus isi yapiyormussun diyebilirsin ama muhtemelen yalanlayacaktir. Kim boyle bir iftira atar ki.

Sana karsi oyle bir istegi olmasa da dogru olani yapmissin. O yuzden bir yere varacagini sanmiyorum. Uzak dur en iyisi.

evet uzak durcam bitircem tamamen.. bizi tanıştıran kıza mı sorsam yada direk değilde imalı bi şekilde mi söylesem. hani sen fuhuş yapıyomuşsun denilmez ki:14:

Emniyetten tanidik bul arastirsinlar.
Boyle bir seyi kimse kimseye kolay kolay soylemez ama
sana soyleyenin o kisi de gozu de olabilir .
Hani mal mulk cok ya o bakimdan :)

Bir de adam devlette calisiyor zaten boyle bir sey olsa basli basina suc ...

Son düzenleme:
önce fuhuş iişi yapan biriyle aranızı yapmaya kalkan arkadaşınıza yol verin bence.:6:

o kızla görüşmüyorum zaten benim arkadaşımın iş arkadaşı. bi kaç aydır tanıyo kızı arkadaşımda. bir gün oturuyoduk kız dedi işte bir arkadaşım var çok iyidir filan tanıştırıyim sizi ben önce yok filan dedi. sonra arkadaşım bir gör nolcak dedi bende neyse bi tanışıyım dedim ve iş nerelere geldi olaylara bakın :53:

Emniyetten tanidik bul arastirsinlar.
Boyle bir seyi kimse kimseye kolay kolay soylemez ama
sana soyleyenin o kisi de gozu de olabilir .
Hani mal mulk cok ya o bakimdan :)

yok gözü olabilcek biri değil söyleyen kişi güvenilir biri yaşı da var baya. benim adım çıkıcak iş yerinde ondan korkuyorum en çokta :14:

evet uzak durcam bitircem tamamen.. bizi tanıştıran kıza mı sorsam yada direk değilde imalı bi şekilde mi söylesem. hani sen fuhuş yapıyomuşsun denilmez ki:14:

Once kimden duyduysan ona sorabilirsin. Elinde bir kanitin var mi da boyle konusuyorsun, bu bir iftiradir onunla yuzlesebilir misin diyebilirsin. Arada kiz arkadasina mutlaka sor ama onun haberi olmayabilir. Kimden duydun peki? Bir kadin miydi bir erkek miydi?

haklısın böyle bişey nasıl söylenir onu da bilmiyorum hani dolaylı yoldn mı söylesem napsam yada bişey hissedemedim filan yine aynı şeyleri söyleyip mi bitirsem :5: face in de şüpheli bişiy yok. sahte hesapla filan kandırmam zor çok zeki biri hiç kalkışmıyım o işlere..

hemen zeki olduğunu anladın, ama nasıl bir erkek tipi olduğunu anlamadın yani?

arkadaştan duyuyorsun, maddi durumu iyi diye şüphe ediyorsun
insanın durumu iyi olabilir, mimarmış sonuçta mimarlar iyi para kazanır
devlette dıye para kazanmıyor anlamına gelmez. eksra işler ise feci para getırır ayrıca :34:
sana bunu diyen seni onunla tanıştıran kişi mi?:ssz:

İlginç bir durummuş.. Ama zengin olması onun bu işi yaptığı anlamanına gelmez... Sen beraber olduğun insanı etraflıca bir araştır biranda karar vermeden ama böyle bir durum varsa da onunla birlikte ilişkini uzatarak kendini dahada riske atmış olursun... Farklı bir durum çekemeyen biri muhakkak iftira atmıştır diycem ama bu çok ağır bir suç olur sanmıyorum.. Tedbirli olmakta fayda var canım :34:

ben zaten bitircektim ileriye dönük bişey düşünmüodum ama bi yandan da hoşlandım yalan yok o yüzden görüştüm nerden biliyim en baştan bitirseydim keşke :14:

arkadasınızın sonradan mı aklına gelmıs adamın ne ıs yaptıgını sıze acıklamak bence farklı bı durum var bu ısın ıcınde :ssz:

Back
X