film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım nolur bi fikir verin??

Bence bir daha ararsa ne evlilik ne arkadaşlık sana ısınamadim vs diyin. yani birşeyler yüzünden suclamayin daha çok agresiflesip size sarar.. böyle çok dava gördüm bilginize.. adam kafayı takip resmen bela oluyor..

evet hoşlanmıyorum artık diycem inşallah öyle birşey olmaz :14:

çok sagol canım..

Allah yardım etmiş çok şükür kurtulmuşsun. benimde karşıma erkenden çıkardı Rabbim çok şükür. yok bir daha görüşmiycem çok uzatırsa dediğin gibi yaparım hattımı filan değişirim. ama sanmıyorum ters konuştugumda gurur yapar ve aramaz birdaha gibi geliyo. şu an biraz yumuşak konuşuyorum devam ederse sert bi şekilde konuşcam umarım gerek kalmaz.

Ben sert konuştuğum için annemi aradı numarasını nasıl buldu sen düşün böyle insanlardan korkulur biz hafife alıyoruz biraz. yüzüne gülsen yüz bulurlar, sert konuşsan kin tutar bulaştırırlar bilmiyorum ne yapıcağını :26:

şahıs geneleve çok girip çıkıyosa millet de fuhuş işleri yaptığını yaymıştır sonuçta küçük yer. kulaktan kulağa laflar değişerek gelebiliyor. ama fuhuş işi yapmasa da öyle geneleve kadına kıza giden adamdan hayır gelmez. zaten daha işin başındasın. bu kulağına gelen laflardan sonra da zaten imkanı yok birdaha güvenemezsin. içinde hep bi acaba olur. o yüzden bence başına bela olmaması için hiç bunları karıştırmadan sadece olmayacağını düşünüyorum de bitsin gitsin

kızlarr napcamı bilmiyorum :5:

bizi tanıştıran kız duymuş. nasıl olur böyle birsey filan demiş. ayrılmak için yalanmı söylüyo yoksa demiş. ben o çocukla heryere gittim demiş abilerim var öyle birşey olsa duyarlardı mutlaka demiş. çocuğa da bi daha görüşme onla demiş bnden için..

çocukta mesaj atıyo göstercem sana o kişinin yanıldığını görüşelim diyo :(

napcam ben ya :5:

Back
X