Film iZlerken donma.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Merhaba hanimlar.
Bir dizi izliyorum dakikada bir donuyor.
Sinir oldum.
Telefondan izliyorum ondanmi bilmiyorum.
Bir çare yok mudur buna ?

internettendir canım diziyi açınca biraz bekle zaten altta ilerlemeyi görürsün yarıya gelince başla izlemeye sorun yaşamazsın benim netim yavaş olunca öyle yapıyorum

Ay tövbe tövbe film izlerken niye donar ki diyorum insan algım düz mantık bu gün

Bibinin dediğini diyeceğim bende filmi açıp izlemeden biraz beklersen takılmadan devam eder.İnternetin sıkıntılı büyük ihtimal.Hoş telefondaki internetler nasıl oluyor bilmiyorum ama çekmeyen bir yerde misin acaba

telin netiyle dizi izlemek büyük sıkıntı uzuuuunnn bi süre beklemen lazım rahat izlemek için geçmişini sil bencede

Son bolumu mu izliyon?
Ben izledim anlativerim :)))

Benimde 1 saat once evin neti kesildi.
Hic bi halt izleyemiyorum telin netiyle kaldim dimdizlak oyle:/

Son düzenleme:
Selamlar.
İnternetin yavaş olabilir evet ama ikinci ihtimal de izlediğin sitenin çektiği servrrda yavaşlama olabiliyor belli zamanlarda. İnternetinin hızını test et bi eğer çok yavaş değilse izlediğin sitedendir, başka siteden aç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu aralar nette genel bir sorun var sanırım, herkes aynı şeyi diyor. ben de o diziyi izliyorum, pcden izlesem de takılıyor çok sinir bozucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…