Film izleyeyim derken dolandırıldım.

Bir saat kadar once internetten film izleyeyim derken dolandirildim. Site ismi vermek yasak biliyorum. Merak edenlere ozelden soylerim. Filmi tam actim yuklenmeden bir kutucuk cikti telefon numarami istedi. Ozellikle soyleyeyim hicbir sekilde ucret bilgisi yazmiyordu. Kayit tarzi bir sey sandim. Yazdim numarami. Kod geldi telefona onu girince ne goreyim 56 tl faturamdan kesilmis.

Hemen musteri hizmetlerini aradim piskin piskin ucret bilgisi yaziyordu diyor. Yazmiyordu. Yaziyorduysa da karinca duasiydi. Uye olmusum bile bu nasil sacmalik. Uyelik iptali istedim.

Kendi mobil gsm sirketimin musteri temsilcisiyle konustum 56 tl kesmisler evet. Mobil odemelere kapattik hattimi bir daha basima boyle bir sey gelmesin diye. Sizin de aklinizda bulunsun.

Sikayte bildiren bir sitede gordum bir suru kisi ayni sekilde dolandirilmis iki kisiye para iadesi yaptiklarini gordum sadece. Ben de sikayet yazdim. Donus alamazsam ne yapmaliyim fikri olan var mi?
Gece gece parasal durumlarim da bu aralar kotuyken cok canim sıkıldı. Resmen icime oturdu.

Aynen bendede oldu.Geçmiş olsun
Benimkide kapandı tabi ama aldılar 56 lirayı
Yazıklar olasıcalar !!!

Aynen bendede oldu.Geçmiş olsun
Benimkide kapandı tabi ama aldılar 56 lirayı
Yazıklar olasıcalar !!!
Ben sikayet sitesine sikayet edince geri donus yaptilar tekrar musteri hizmetlerinden parami geri iade ettiler.

Nasıl oldu ?

Ne cahil kalmışım bu olay geçen yaz başıma gelmişti ,bu sitenin olduğunu bilseydim kesinlikle arardım
Artık kısmet değilmiş ne diyelim ...
O sikayet sitesine bu dolandirici site hakkinda her gun en az bir sikayet dusuyor zaten. Biraz cazgir olmak gerekmis onu anladim. Dun konustum 3 gun icinde iade edicez dediler. Bugun faturamdan silindi iade edildi. Aklinizda bulunsun sikayet sitesine yazinca sonuc alinabiliyor.

O sikayet sitesine bu dolandirici site hakkinda her gun en az bir sikayet dusuyor zaten. Biraz cazgir olmak gerekmis onu anladim. Dun konustum 3 gun icinde iade edicez dediler. Bugun faturamdan silindi iade edildi. Aklinizda bulunsun sikayet sitesine yazinca sonuc alinabiliyor.

Teşekkür ederim .İnşallah birdaha karşılaşmamda ihtiyaç ta duymam . ;) Aklımda artık :KK25:

Çok geçmiş olsun.Bir hatırlatmada ben yapmak isterim kredi kartlarınızı işiniz bitince online-internet alışverişine kapatın..Kartı çok rahat kopyalayıp alışveriş yapıyorlar.Geçen hafta arkadaşım 1600 tl ödemek zorunda kaldı bankaya bu yüzden.

Çok geçmiş olsun.Bir hatırlatmada ben yapmak isterim kredi kartlarınızı işiniz bitince online-internet alışverişine kapatın..Kartı çok rahat kopyalayıp alışveriş yapıyorlar.Geçen hafta arkadaşım 1600 tl ödemek zorunda kaldı bankaya bu yüzden.
Cok haklisiniz. Benim kredi kartim yok fakat bu olaydan sonra hattimi da mobil odemelere kapattim hemen.

Back
X