- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
- Konu Sahibi Melodilove
-
2. Ayın ortalarında başlıyor 4.ayın sonlarına kadar kustumArkadaslar çok merak edıyorum hani hep filmlerde artık klişeleşmiş bir sahne olur ya kadının bulantısı olur kusmaya koşar sonra hamıle olabileceğinin farkına varırbende merak edıyorum ilk gebeligimde bulantının b si olmadı şimdi bebek düşünüyoruz bat beklıyorum sizdede bulantıdan sonra acaba dediğiniz oldumu yada bu bulantılar adetten once mi olur sonra mı başlar biraz piskolojikmidir bendede hafif hafif bulantı var ama öğürüp kusturacak kadar değil
Yaaa ne güzel geçikdiğini sonradan fark etmek biz gözüne bakınca adetim geçmeden hep yapardım testHamile olduğumu bilmiodum.Mıdem bulanıo acayip başım dönüodu.Tabı ben bunlari oruca fazla ya da az yemeğe yoruyordum.Sonra durup dururken sabah böğürünce reglde baktim geçio hızlı test aldim aa pozitif.O zamanda şimdide hangi ara hamile kaldım bilmiomOğlusum 1.5 yaşında
İkiz kizlarim daha 1.5 yaşındaydı nasil bakayım gözüneYaaa ne güzel geçikdiğini sonradan fark etmek biz gözüne bakınca adetim geçmeden hep yapardım test
İkiz kizlarim daha 1.5 yaşındaydı nasil bakayım gözüneKoşuşturma,stres falan die düşündüm gecikmeyi de.Mıdem falan bulanmasa hesapta olmadığından aklıma bile gelmezdi
Adetim tam bitmeden iliski yaşamıştık(Eşimin dogum günüydu☺Korunuyor muydunuz peki ay beklemeden hamile kalmak nasıl duygu acaba büyük konuşmayım herşey zamninda güzel tabi de biz kararsız kalıp korunmadan girdigimz ilişkide bile boşa telaş etmişiz tutmadı ben biraz fazla sabirsizim sanrm
Yaa işte ayarlasan olmaz belki nasipAdetim tam bitmeden iliski yaşamıştık(Eşimin dogum günüydu)haricî hep korunduk.O zaman olmuş demek başka yolu yok Çok değişik bir duygu tabi ne hissedecegımı bilemedim.İsın kötüsü evliliğimiz kötü durumdaydı
Aynen nasip. İyi ki olmuş o bana hedıyeYaa işte ayarlasan olmaz belki nasipsu an herşey yolundadır evliliğinde insAllah Rabb'im herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?