Saç Rengi ve Saç Boyama findik kabugu

simliperi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
3
0
1
36
Merhaba arkdslar ben yeni uye oldum size bir sorum olucak sacimi ilk kez boyadm ve sac rengim koyu kestaneydi ilk boyama oldugu icn kuafore gitmedim herkes hemen acma islemi uyguluyorlar dedi bende evde kendim boyucagm icin koleston kopuk boya aldim 8.0 suan sac rengm resmdeki gbi oldu kismen hafif acikda olabilir renkden memnunm fakat findik kabugu yapmak istiyorm bu rengn ustune uygulasam tutatmi yoksa yine farkli bi renk mi cikar kopuk boya kullnicam yine

Eklentiler

• karamel-sac-renkleri-5.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 3.354
Köpük boya kullanmanı tavsiye etmem çabuk akar.Fındık kabugu aktıkca bakıra dönen bi renk ki benim öyle oldu çok koyu iken. bu fotografta tam olarak fındık kabugu değil biraz karamellik var. Nevacolor tavsiyem geç aktıgını söylüyorlar memnun kalanlar oldukca fazla :)

Peki cok tesekkurler akmasi sorun degil de normal boyayi kendim yapamam herde evde
Aynı sorun bendede var bende tekrardan fındık kabugu boyamayı istiyorum 1 senedir boyatmıyorum saçlarımı. Bu defa kendim yapmak istiyorum ama tüp boya kullanacagım için kaçlık oksidan koyacagım bilmiyorum. Fındık kabugu nevada 6 larda bişey sanırım. Gerek var mı koymama acaba oksidan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…