• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fındık kabuğunda kızıllık olurmu?

canım ben uzun bır sure fındık kabugu kullandım cokta severek kulladım kızıllık yok kesınlıkle bulursam sana kendımden bı foto koyayaım

canım ıste bu fındık kabugu cok guzel bı renk tavsıye edrım :34:

Eklentiler

• $gg.webp
    $gg.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 1.146
evet güzel renkmiş.senin renginde güzel.bir tanıdık boyamışta onda beğendim bende.kızıllı bir renk sanıyodum ben...

suan sacım fındık kabuğu..saçımı ilk boyadığımda kızıl turuncu gibi olmustu sonradan acıldı renk Allah'tan :61:

yooo olmuyor garnier 7.3 fındık kabuğunu 3 kez kullandım rengi çok hoş:40:

zemin rengin önemli arkadaşım, burada herkes şu renk nasıl bu renk nasıl olur diye soruyorlar fakat zemininden bahsetmeden karar verilmez buna..Mesela ben saçımı fındık kabuğuna boyadım ama zeminim bildiğin sarıydı çok farklı karamel gbi bi renk çıktı ortaya garnier fındık kabuğuyla sarının üstüne..Ama bi arkadaşım da sürekli garnier fındık kabuğuna boyuyor saçını zemini koyu onun saçı çok çok daha farklı bildiğin kahve tonlarında oluoyr arada turuncu yansımaları olan ama çok hoş bi renk onu söylemeliyim,keza herkes döndürüp soruyordu saç rengin ne diye..Çok uzattım ama dediğim gbi zeminin resmi olursa ona göre yorum yapalım :34:

arkadaşlar hep aklımda olan bir renk bu fıdıkkabuğu ama beni durduran şey acaba olduğundan olgun gösteriyor mu bu renk? nasıldır? bir de saçlarım kıvırcık.

arkadaşlar hep aklımda olan bir renk bu fıdıkkabuğu ama beni durduran şey acaba olduğundan olgun gösteriyor mu bu renk? nasıldır? bir de saçlarım kıvırcık.

aynı şeyi bende düşünüyorum boyamak istiyorm ama olgun ve sarı gıbı bı renk çıkmasından korkuyorum zaten yüzün sarı iyice hasta gibi durmakta var die korkuyorum :kkk:

Ben dün boyadım 7.3 fındık kabuğuna . Çıtçıtlar sarıydı onlar farklı bir renk oldu kendi saçlarım koyu sarı doreydi farklı renk oldu .Ama allahtan çok belli olmuyor takınca. Zemin kesinlikle çok önemli :3:

karamelin üztüne boyadım fındık kabuğunu. kızıllık olmadı ben de. yalnız az beklettim boyayı saçımda. çok bekletseydim daha koyu olacaktı şöyle bi renk çıktı bak.$Kitty-0604.webp arkadaşların söylediği gibi zemine göre değişiyor renkler.

zemin rengin önemli arkadaşım, burada herkes şu renk nasıl bu renk nasıl olur diye soruyorlar fakat zemininden bahsetmeden karar verilmez buna..Mesela ben saçımı fındık kabuğuna boyadım ama zeminim bildiğin sarıydı çok farklı karamel gbi bi renk çıktı ortaya garnier fındık kabuğuyla sarının üstüne..Ama bi arkadaşım da sürekli garnier fındık kabuğuna boyuyor saçını zemini koyu onun saçı çok çok daha farklı bildiğin kahve tonlarında oluoyr arada turuncu yansımaları olan ama çok hoş bi renk onu söylemeliyim,keza herkes döndürüp soruyordu saç rengin ne diye..Çok uzattım ama dediğim gbi zeminin resmi olursa ona göre yorum yapalım :34:

ben daha karar vermedim boyamaya öyle bir araştırıyorum hoşuma giden renkleri şimdide bu renge taktım işte.boyarken zemin renginide dikkate alıyorum tabiki..

karamelin üztüne boyadım fındık kabuğunu. kızıllık olmadı ben de. yalnız az beklettim boyayı saçımda. çok bekletseydim daha koyu olacaktı şöyle bi renk çıktı bak.Eki Görüntüle 238516 arkadaşların söylediği gibi zemine göre değişiyor renkler.

çok hoş olmuş rengin.bende karamele yakın bir renkteyim şu anda aslında kahve ama karamelede benziyor.turunculaşmadan tutturabilirmiyim acaba böyle bir renk?zaten hafiftende turunculuğum var daha kötü olmasından korkuyorum.

arkadaşlar fındık kabuğuna boyayan varmı?kızıllık oluştumu?
ben loreal6.41 yapmıştım çok koyu oldu ve kızıllı oldu . şimdi de koleston7.3 aldım fındık kabuğu . ama bende korktum kızıl mı olur yeşil mi olur bilmiyorum. şu anki saçımın fotosunu atıyorum

Back
X