Fırça temizliği

Rare8

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
4
0
6
Ankara
Merhabalar herkese, ben forumda yeniyim :) Size makyaj ve saç fırçalarınızı nasıl temizlediğinizi sormak istiyorum. Benim makyaj fırçalarım ya bozuluyor ya da sertleşiyor çünkü. Saç fırçalarının da dibinde kalan ince telleri çıkaramıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
 
Galiba kimsenin ilgisini çekmedi. Neyse ben bir kaç temizleme yöntemi buldum. Belki sizlerin de ilgisini çeker diye buraya da ekleyeyim dedim. Bir arkadaşım saç fırçası temizleme aletinden bahsetti ben soruşturuken. ben de bornpretty diye yabancı bir sitede buldum. Aldım. Açıkçası çok kısa sürede de elime ulaştı. Dipte kalan saçlar için mükemmel bir temizleyici olmuş bu. hem de çok küçük yer de tutmuyor. ihtiyacı olan merak eden varsa daha ayrıntılı bilgi verebilirim. ben çok memnun kaldım. Fotoğraflarını da ekliyorum. belki benzer bir şeyler bulabilirsiniz.

Makyaj fırçalarıyla ilgili temizlik bilgisini de makyaj fırçaları altında buldum. Ya fırça temizleyici jel ya da bebe şampuanı önerilmiş. Ikisini de denedim. Bebe şampuanı (ben dalin kullandım) kesinlikle çok daha etkili. Getirdiği güzel koku da cabası :)
 

Eklentiler

  • $IMG_3907.webp
    $IMG_3907.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_3908.webp
    $IMG_3908.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 74
firca temizligi icin oneri:
makyaj101.wordpress.com/2013/06/20/firca-temizligi-ve-mac-brush-cleanser/
 
Back
X