fırın poşetinde kuşbaşı et denedinizmi

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
arkadaşlar merhaba küçük keşilmiş kuşbaşı etleri tuz karabiber kekikle pişirmeyi düşünüyorum. ama pişermi pişmezmi tereddütleririm var hiç denedinizmi.
aynı olayı sebzeler içinde yapmak istiyorum . fikir verirmisiniz

Fırında tavuk patates yemeğini bilrsiniz ..
Ben onu Kuşbaşı olarak etleri doğrayıp patatesli yaptım fırın poşetine bıraktım..
Tavsiye: :) yeterince su bırakmadığımdan sanırım suyunu iyice çekti ve kuru oldu .. sen biraz sulu olarak fırın poşetini koy .

Ben onu Kuşbaşı olarak etleri doğrayıp patatesli yaptım fırın poşetine bıraktım..
Tavsiye: :) yeterince su bırakmadığımdan sanırım suyunu iyice çekti ve kuru oldu .. sen biraz sulu olarak fırın poşetini koy .
anladım canım su da koyayım o zaman

cok da su koymayım ama dimi

etleri zeytin yağı ve kekikle marine etdip, en 3 saat dinlendirdikten sonra lokum gibi olur... istediğin şekilde pişirebilirsin...

Onun pismesi için fırın kac saat çalışacak ? Ki pisip pismedigini kontrol etmek için acip bakamazsin da. Borcam içinde pişirmek nasıl olur ?

Onu firin posetinde yapmak risk bana gore.
Et tavuk gibi cabuk pismiyor cunku.
Kavurma tarzi yapmak daha mantikli bence.

Back
X