Sebze Yemekleri Fırında Beşamel Soslu Karnıbahar (resimli)

tühhh Allah kahretsin ne güzel çaktırmadan izliyodum seni demek sonunda farkettin evet seni izliyom ben bana bak ona göre hareket et netsen anında görüyom ben sositososito enişteye söyle ağzını silsin nan nasıl yaptıysan adam deli gibi götürüyodu karnıbaharları ağaç ağaç:roflol:

tühhh Allah kahretsin ne güzel çaktırmadan izliyodum seni demek sonunda farkettin evet seni izliyom ben bana bak ona göre hareket et netsen anında görüyom ben sositososito enişteye söyle ağzını silsin nan nasıl yaptıysan adam deli gibi götürüyodu karnıbaharları ağaç ağaç:roflol:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin deli karı

amin de öyle kuru kuruya kurban olunmuyor şekerim:dilcikar: sen bi tabak ağaç ağaç karnıbahar ver yiyem cokacimcoooksonra Rabbim elbette versin iyiliğimi

amin de öyle kuru kuruya kurban olunmuyor şekerim:dilcikar: sen bi tabak ağaç ağaç karnıbahar ver yiyem cokacimcoooksonra Rabbim elbette versin iyiliğimi

:roflol:
bi tabak az gelir sana buur hepsi senin olsun.. afyet bal olsun.. bol bol sut olsun cimcimeye

Çok güzel, ellerine sağlık. Bayılırım beşamele ve karnıbahara en yakışık halii :)

ben karnabaharları haşlarken havuç ve küp küp doğradığım pataesi de haşlıyorum. daha güzel oluyor. sosuna biraz da baharat ekliyorum. kaşarın yarısını başamel sosuna yarısını da fırındna çıkmaya yakın üzerine serpiyorum. daha lezzetli oluyor. tavsiye ederim.

Back
X