Sebze Yemekleri fırında kızartma

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.851
123.227
1.123
Fırında Kızartma

Malzemeler :

1 kg patates
8-10 adet çarliston biber
8-10 adet kırmızı biber
sıvıyağ
tuz
Yapılışı :

Patatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayın.Geniş bir karıştırma kabına alıp üzerine 2-3 çorba kaşığı sıvı yağ ve tuz ekleyerek iyice karıştırın.Yağlı kağıt serili fırın tepsisinin bir köşesine patatesleri yerleştirin.biberlere de sırayla aynı işlemleri uygulayarak tepsiye yerleştirin.Önceden ısıtılmıs 180 c fırında kızarana kadar pişirin.
Afiye olsun ...

Harika, bayılırım fırında kızartmaya. Hem hafif bir yemek oluyor hem ortalık batmıyor :56: Ben buna ince doğranmış soğan ve yumurta da ekliyorum bazen, böylece domates soslu kızartma oluyor. Öyle de gayet lezzetli. :56:

Harika, bayılırım fırında kızartmaya. Hem hafif bir yemek oluyor hem ortalık batmıyor :56: Ben buna ince doğranmış soğan ve yumurta da ekliyorum bazen, böylece domates soslu kızartma oluyor. Öyle de gayet lezzetli. :56:

sizin tarifinizide denemek lazım ellerinize sağlık :56: :56:

kızartmayı heryerde yerım ama fırında daha bi hafif oluyo içi dışı tam pişiyor ohh mis gıbı
ben bide cıktıktan sonra üzerıne yogurt onun üstünede tavada yaptıgım az salca sarımsak domates azda yag ve tuz sosunuda ustune dokuyorum görsel olarakta tat olrakta harıka oluyor

kızartmayı heryerde yerım ama fırında daha bi hafif oluyo içi dışı tam pişiyor ohh mis gıbı
ben bide cıktıktan sonra üzerıne yogurt onun üstünede tavada yaptıgım az salca sarımsak domates azda yag ve tuz sosunuda ustune dokuyorum görsel olarakta tat olrakta harıka oluyor

sizin tarifide denemek lazım süpermiş afiyet olsun :56: :56:

Back
X