- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Valla seninle olan bu sanaldaki dostluğumuzu gerçeğe dökmeyi çok istiyorum ama çok uzaktasın be kuzumOoooooo böyle dedin içimi yedinn keskeeeee canım keskeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla seninle olan bu sanaldaki dostluğumuzu gerçeğe dökmeyi çok istiyorum ama çok uzaktasın be kuzumOoooooo böyle dedin içimi yedinn keskeeeee canım keskeee
Ahahahah sende bana uzaktasın olsun canımın ici burdan da yeterim ben sanaValla seninle olan bu sanaldaki dostluğumuzu gerçeğe dökmeyi çok istiyorum ama çok uzaktasın be kuzum
Severim seni kuzum benimAhahahah sende bana uzaktasın olsun canımın ici burdan da yeterim ben sana
Bende seni seviyorum unutma :)))Severim seni kuzum benim![]()
Offf fenaaMerhaba birbirinden becerikli hatunlar bir önceki yaş pasta yarışmasına katılamadım ama balık olayını duyunca dayanamadım.Hem lezzetli hemde sağlıklı yaz kış haftada 1 kez muhakkak yaparım ımmmmmh
Ben elimden geldiğince size fırında sebzeli levrek tarifi vermeye çalışacağım.Umarım beğenirsiniz.Biz evde 2 kişi olduğumuz için malzemeleri az kullandım siz isterseniz çoğaltabilirsiniz.Hadi bakalım başlayalım anlatmaya
MALZEMELER:
2 adet orta boy levrek
2 adet patates
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 adet limon
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber
İsteğe göre biberiye ve defne yaprağı da kullanılabilir.(Ben iş çıkışı yağmura yakalandığım için alamadım ve kullanamadım maalesef)
Eki Görüntüle 2075836
YAPILIŞI:
Patates,kuru soğan,domates ve limonu soyup dilimliyoruz.Bir kasede de zeytinyağı,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2075839 Eki Görüntüle 2075840
Temizlenmiş balıklarımızı fırın kabına alıp bir fırça yardımıyla hem içine hemde dışına karıştırdığımız zeytinyağı,tuz ve karabiber karışımını sürüyoruz.Dilimlediğimiz limonları balıkların içine koyuyoruz.Tepsinin orta kısmına balıkları yerleştiriyoruz soyduğumuz ve dilimlediğimiz patates,domates ve soğanlarıda balıkların etrafına yayıyoruz ve hoooop atıyoruz fırına
Eki Görüntüle 2075841 Eki Görüntüle 2075842
Balıklar kızarıp sebzeler yumuşayana kadar pişiyoruz.
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 2075843 Eki Görüntüle 2075848 Eki Görüntüle 2075846 Eki Görüntüle 2075847
Herhangi bir eksiklik varmı bakabilirmisin @Nevreste
Katılan tüm arkadaşlarada bol şanslar diliyorum.Kocaman öpüldünüz kızlarrrr.
Tşk ederim canım hiç balığın tadı karışmamıştı patatese ayyyy bu haftada tekrar yapsam mı diye düşünüyorum bendeOfff fenaanasilfa güzel olmuş patatesi balığa çok yakistiririm Ellerine emeğine sağlık
Yapın bence balık sık tüketmek lazımTşk ederim canım hiç balığın tadı karışmamıştı patatese ayyyy bu haftada tekrar yapsam mı diye düşünüyorum bende![]()

Tşk ederim canımmmEllerine saglik harika lezzetli gozukuyor basarilar dilerim
Tşk ederimellerine sağlık beğeni yapmıştım yorum yapamadım benim favori yemeklerimden fırında levrek ya da hamsi tava yaparım çok güzel görünüyor gerçekten