Tavuk Yemekleri Fırında Tavuk Şinitzel

diddemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
184
0
46
İstanbul
2 Kişilik

Tavuk-%C5%9Einitzel.jpg

Malzemeler:

2 adet 200gr tavuk göğsü
1 fincan un
2 yumurta, hafif çırpılmış
1 fincan galeta unu
Tuz, karabiber, kekik
Yağ

Hazırlanışı:

Tavuk göğüslerini tuz, karabiber ve kekikle terbiyeleyin, una bulayın ve çırptığınız yumurtayı sürün. Yumurtayı sürdükten sonra göğüslerin yüzeyini galeta unuyla kaplayın ve yağ sürün.
Tavuk göğüslerini gevrekleştirme tepsisine dizdikten sonra LG Lightwave fırınınızın üst rafına yerleştirin.
LG Lightwave fırınınızın “Sağlıklı Kızartma” programında, menüyü ve ağırlığı seçerek pişirme işlemine başlayın. Fırınınızdan gelen uyarı sesi ile tavuk göğüslerini çevirin.
Pişirme işlemi bittikten sonra, tavuk şinitzellerinizi, yanında yeşillikler ile servis edebilirsiniz.

ellerinize sağlık muhteşem görünüyor:56:
ben de çok severim bu yemeği:)
bırşey soracağım size tavukları inceltıpmı fırına verıyorsunuz? yoksa aldığınız gıbımı?

2 Kişilik

Tavuk-%C5%9Einitzel.jpg

Malzemeler:

2 adet 200gr tavuk göğsü
1 fincan un
2 yumurta, hafif çırpılmış
1 fincan galeta unu
Tuz, karabiber, kekik
Yağ

Hazırlanışı:

Tavuk göğüslerini tuz, karabiber ve kekikle terbiyeleyin, una bulayın ve çırptığınız yumurtayı sürün. Yumurtayı sürdükten sonra göğüslerin yüzeyini galeta unuyla kaplayın ve yağ sürün.
Tavuk göğüslerini gevrekleştirme tepsisine dizdikten sonra LG Lightwave fırınınızın üst rafına yerleştirin.
LG Lightwave fırınınızın “Sağlıklı Kızartma” programında, menüyü ve ağırlığı seçerek pişirme işlemine başlayın. Fırınınızdan gelen uyarı sesi ile tavuk göğüslerini çevirin.
Pişirme işlemi bittikten sonra, tavuk şinitzellerinizi, yanında yeşillikler ile servis edebilirsiniz.

ellerine sağlık süper görünüyor..

Hmm ben hep yagda kizartiyordum.
Bu sekilde nasil olur ki acaba denemek lazim tesekkürler : )

Epey zamandır giremedim buralara hepinize tşk ederim. Bende çok severim tavuk şinitzel, ama tarif Lg'ye ait lg marka fırın alınca bloglarını takip ediyorum orada yazıyorlar. :)

cok güzel görünüyor elinize saglık ....bende denicem fırınımda bakalım nasıl olacak :56:

Back
X