Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Fırınım

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
Allah baska dert vermesin de kizlar bugunlerde canimi sikan seylerin basinda firinim geliyor alali bir sene olmadi ocakli firin sadece turbo ayari var ve bir de ust isitma bolumu .. Yani alt ust seklinde yokmus.. Ben de bunu yeni fark ediyorum.. Hamur isleri pogacalar borekler turbo ayarinda hep kuru oluyor.. Ya da disi citir ici pismemis oluyor misafirlerime rezil olmaktan biktim artik .. Ne yapmaliyim bir bucuk milyara aldigim bu firini birakip yenisini mi alayim yoksa servisi arayip degistirtebilir miyim .. Ya da pasa pasa musafirlere disi citir ici hamur pogacalar mi vermeliyim Bir de bu sene gun yapicam bayanlar cok marifetli onlara rezil olmk istemiyrm... Aldi beni bir telaş .. Napmaliyim mutfakta tecrubeli bayanlar bu soruna bir el atar misiniz .. (Bebegimi uyutuyorum cevaplariniza mutlaka cevap verecegim)

Kek gibi hassas pismesi gerekenler icin orta boy tezgah ustu firinlar var onlardan alin.Ben kullaniyorum çok memnunum. Fiyatlari uygun 250 tl.falan genelde.Buyuguyle de firin yemeklerini yaparsiniz.Baska çaresi yok sanirim

Kek gibi hassas pismesi gerekenler icin orta boy tezgah ustu firinlar var onlardan alin.Ben kullaniyorum çok memnunum. Fiyatlari uygun 250 tl.falan genelde.Buyuguyle de firin yemeklerini yaparsiniz.Baska çaresi yok sanirim
Simdi bn onu alirim kesn o da sorunlu cikarr

Kardeşimin de fırınindan aynı şikayetleri vardi
Servis çağırdı, nasıl kullanması gerektiğini anlattılar ve sonrasında gerçekten de doğru düzgün pişirmeye başladı

Ben de tezgah üstü küçük fırınlardan aldım ama hiç memnun değilim
Hala neyi nasıl pisirecegimi anlamış değilim, saatler suruyor en basit pisirimler bile

Fırın sans işi demişti bir arkadas...

Sizin mini fırının markası ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…