fırınlı ocağın içini nasıl temizliyorsunuzz yardım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar fırınlı ocağın fırın bölümünü neyle nasıl temizliyorsunuz hem yağ sıçramış donmuş cifle silsem fırının içi kokar fırını kullandıgımda durulasamda koku olur diye düşünüyorum nasıl temizleyeceğim berbat durumda içi normal ıslak bezle ovuyorum geçmiyor siz nasıl temizliyorsunuzzz

sprey fırın temizleyiciler var, kutuyu sallayıp, fırın duvarlarına sık, her taraf köpük olacak, fırının kapağını kapat.. bir müddet bekledikten sonra ıslak bezle her tarafını sil.. pırıl pırıl oluyor.. sildikten sonra kapağını açık bırakki kokuda gitsin marka ismi hatırlayamadım ama marketlerden rahatlıkla bulursun, üzerinde yazıyor zaten

Ben cifle siliyorum cifle sildikten sonra birde kullanmış oldugumuz bulaşık deterjanıyla silip kuruluyorum koku falan olmuyor.

Amway oven diye bir fırın temizleyicisi var, biri daha bahsetmiş. Jel gibi bir şey sürüp bekliyorsun ve o çıkmayan yağları kirleri hep akıtıyor. Sürekli kullanım için değil yalnız hani arada bir böyle çok kirlenip yağlar yapışıp kalınca kullanıyorsun. İnanılmaz güzel bir ürün tavsiye ederim...

rossmanlarda satılan bir marka var domol diye. onun bu iş için bir temizleyicisi varmış. çok övüyor herkes.

Amway oven diye bir fırın temizleyicisi var, biri daha bahsetmiş. Jel gibi bir şey sürüp bekliyorsun ve o çıkmayan yağları kirleri hep akıtıyor. Sürekli kullanım için değil yalnız hani arada bir böyle çok kirlenip yağlar yapışıp kalınca kullanıyorsun. İnanılmaz güzel bir ürün tavsiye ederim...

:7: bu ürünü ben de kullanıyorum çok etkili gerçekten ovalamaya bile gerek kalmıyor 5 dk işlem tamam:)

Back
X