Merhaba, konu 2015in konusu ama ben dövmesini firsat.me'den, cilt bakımından dil kursuna ,havuza,masaja aklına gelebilecek herşeyi Grupanyadan alan birisiyim :)
Yardımcı olabilirim. Hatta en son yakın geçmişte Grupanya indirimiyle 29 Tl'ye Bakırköy re Tauch'a cilt bakimina gittim . Ortalama 1 saat kaldım. Önce bir peeling yaptilar, sonra buhar tutup gözenekleri açtılar, bir aletle (azıcık acıdı ama) siyah ve sarı noktaları kazidilar, tonik ve maske sürüp gönderdiler.
Genel olarak memnun kaldım ama sitede yazanlar herşeyi yapmadilar-sonradan farkettim. Yine de güzeldi.
Ah unutmadan, extradan sünger parası diye 10 lira aldilar.Bu hoşuma gitmedi çünkü ekstra para vermek isteseydim daha pahalli ve kapsamlı bir yere giderdim ^^
Sonuç olarak bence -eger hala ihtiyacın varsa git
Kesinlikle bazen bilmiyorlar bile senin Grupanyadan geldiğini, randevu alırken öyle alıyorsun. Randevusu sekreter alıyor işlemi uzman yapıyor...
Ben de dövme yaptıracağım zaman aynı şeyi düşündüm, o yüzden yaptırdıktan sonra söyledim kampanya satın aldığımi. Ama gereksiz bir hareketmis. Onlar bu sitelerden gelenlere daha bile iyi davranıyorlar çünkü sonrasında site müşteriye mesaj atiyor-memnun kaldınız mı diye.
Eleştiri sayısı fazla olunca da kampanyalarından çıkartabiliyor.