Fişek tadinda kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
havai fişek pahali bir şey mi 🙄 fiyatlarini bilmiyorum da

Sorun babamin bizden daha cok onlara deger vermesi havai fisek fiyati degil pahali degil o kadar. Yegenlerinin bize o kadar deger vermemesi hatta dedikodu yapmalari bizi sinir etti. Burda herseyi aciklamadigimdan bazilari sacmalamis ama cevap vermicem.

Sorun babamin bizden daha cok onlara deger vermesi havai fisek fiyati degil pahali degil o kadar. Yegenlerinin bize o kadar deger vermemesi hatta dedikodu yapmalari bizi sinir etti. Burda herseyi aciklamadigimdan bazilari sacmalamis ama cevap vermicem.
bu tüm ailelerde var anneme bana ve abime defalarca kazik atmalarina ragmen annem hala diplerinden ayrilmaz mesela bazen banada demekki bizim onurumuz gururumuz daha degersizmis gibi geliyor ama insan oyle pat diye kardesinide yigeninide atamiyor demek ki

Havai fişek pahalı birşey değil aslinda ama zorunuza giden yigeni için gösterdiği ilgi sevgi olmuş bence kalbiniz kırılmış maalesef herkes aile konusunda şanslı olamıyor ama kizdikca kirildikca kendi ruh sağlığınızı bozmaktan başka birşey degistiremezsiniz ne yazık ki babanizi öyle kabullenip affedin rahat edin

Havai fişek pahalı birşey değil aslinda ama zorunuza giden yigeni için gösterdiği ilgi sevgi olmuş bence kalbiniz kırılmış maalesef herkes aile konusunda şanslı olamıyor ama kizdikca kirildikca kendi ruh sağlığınızı bozmaktan başka birşey degistiremezsiniz ne yazık ki babanizi öyle kabullenip affedin rahat edin

Evet cok haklisiniz kotu anilarimiz cok affedebilir miyiz bilmiyorum. Kucukken siddet bile oldu dolmusluk var. Istedigi yere gitsin kendi parasi ile gitsin sadece umursamiyorum kafam rahat icimizi dokmus olduk.

Gereksiz anne baba edebiyati yapanlarda bir tuhaf gorunuyor cidden.
Kadin bizimle ilgili birsey yapmadi yigenlerine havai fisek patlatiyor diyor.
Parasini fln gectim yani bu bile gosteris insani oldugunu ortaya koyuyor.
Tabii ki haklisiniz.biraz kendi haline birakin bencede.
Bir anne baba once evlatlarini dusunecek ondan sonra cevresindekileri..

Gereksiz anne baba edebiyati yapanlarda bir tuhaf gorunuyor cidden.
Kadin bizimle ilgili birsey yapmadi yigenlerine havai fisek patlatiyor diyor.
Parasini fln gectim yani bu bile gosteris insani oldugunu ortaya koyuyor.
Tabii ki haklisiniz.biraz kendi haline birakin bencede.
Bir anne baba once evlatlarini dusunecek ondan sonra cevresindekileri..

Konu içselleştiriliyor gereksiz. Dogru nokta oydu aslinda degindiginiz nokta tam. Insan once evladim diyecek daha bicok eksigimiz varken yani bunlarla ugrasmasi halam uzak mesafe bahane edip gelmiyor bilee. Bbam Aynisini diger yegenine de yapti buarada bisey demedik halbuki gelenek haline gelmeye basladi..
kucuk bi durum gibi gozukebilir bizim iciin tetikleyici oldu iyi oldu.
Simdi sakiniz. Bizimde soz hakkimiz oldugunu iyi bellettik. Tesekkur ederim.... 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X