Elektrikli Mutfak Aletleri Fissler mi Tefal mi?

Bilge KINAY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
2
0
1
39
Merhaba Kızlar,

İnternette çok araştırdım ancak karşıma çıkan sonuçlar genelde 3-4 senelik eski konular oldu. Belki geçen zamanda ibre değişmiştir diye sormak istedim.

Düdüklü tencere almak istiyorum, ve biraz parama kıyıp iyi bir şey almak istiyorum.

1) Fissler Vitamit Edition 6 Litre =>

2) Tefal Nutricook 6 Litre =>

3) Tefal Acticook 6 Litre =>

Bu 3 modelden birisini tercih edeceğim ancak hangisini tercih edeceğimi bilemedim.

Fissler'de BASINÇ OLUŞTURMA SORUNU oluyor diye yorumlar okudum 1-2 sitede. Tefal için de plastik kısımları çok narin çabuk bozuluyor diye yazanlar olmuş. Gerçekten bilemedim.

Son zamanlarda satın alan kullananlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Görümcemde Fissler var. Öncelikle Antalya'da teknik servisi yoktu. Düdüklüsünün piminde sorun oldu ve ufacık bir parçanın neredeyse 7-8 ay gelmesini bekledi. Yok gümrükte, yok geldi ama size göndermeyi unuttuk diye oyalayıp durdular. Kimseye tavsiye etmiyor. Ben 10 senedir tefal kullanıyorum, yeni çıkan modelleri nasıl bilmiyorum ama ben eski modelinden çok memnunum.

Merhaba arkadaşlar, ben fissler kullanıyorum 2 senedir hiç bir sorun yaşamadım ürünüde

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ailem evde Fissler kullanıyolar ve bütün yemeklerin 3-5 dakika arasında piştiğini söylüyolar geneli memnun. Patronumun eşide yaklaşık 10 küsür yıldır kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. Bende sanırım çeyizime 6 litrelik Fissler modelini alıcam :)

konu sahibi arkadaşım, aldın mı düdüklünü, ben de alacağım ve ikisi arasında kararsız kaldım.

3-5 dakika bir yemek nasıl pişer, o kadarı da abartı gibi geliyor. ama ben etten yana muzdaribim, evdeki eski usul düdüklüde 30 dakika kaynatıyorum et sert sert.

Back
X