Fit olma serüvenim 👑

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
herkese merhaba 🙈
Kendimi hem düzene koymak hem de motive olmam acisindan bu günlüğü açmaya karar verdim. Haftalik kilomu güncelleyecegim. En son geçen hafta cumartesi 70.6 kiloydum, hedefim 58e düşüp eski giysilerime tekrardan girebilmek. Ve maalesef şeker isteğim had safhada, şekersiz 2.gunumde bile başıma ağrılar giriyor, bu direnci kırmam gerek 💪🏻 2kg ödem olduğunu düşünürsek hedefim 10kg vermek. 3 ay içerisinde vermeyi planlıyorum , hedefim Aralık 15de tartıda 58i görmek. Kilosu benimle ayni/yakın olan arkadaşlar varsa seve seve beraber başlarız 🌸 Gazamiz mübarek olsun 💪🏻🙈👑

14 Eylül : 70,6 kg

🌸

Şekersiz 2. Günüm ✅

Merhaba ben 67 kiloyum benim hedefim 55 kilo olmak ama bi 60 ı gorsem rahatlıcam. Kış gelmeden kurtulmak istiyorum bu kilolardan yoldaş olalım

Merhaba... Bende 70.2 ydim gecen hafta. Bir haftalık diyetle bu pazartesi 69.7 olmuşum. Acelem yok her ay iki kilo versem yeter. Az olsun öz olsun😉. Hedefim 60 olmak boyum 1.65 sizin boy kaç?

Merhaba... Bende 70.2 ydim gecen hafta. Bir haftalık diyetle bu pazartesi 69.7 olmuşum. Acelem yok her ay iki kilo versem yeter. Az olsun öz olsun😉. Hedefim 60 olmak boyum 1.65 sizin boy kaç?
Merhaba . Ben de aynı durumdayim kilolarimiz aynı şuan. Benim de 170 boyum

herkese merhaba 🙈
Kendimi hem düzene koymak hem de motive olmam acisindan bu günlüğü açmaya karar verdim. Haftalik kilomu güncelleyecegim. En son geçen hafta cumartesi 70.6 kiloydum, hedefim 58e düşüp eski giysilerime tekrardan girebilmek. Ve maalesef şeker isteğim had safhada, şekersiz 2.gunumde bile başıma ağrılar giriyor, bu direnci kırmam gerek 💪🏻 2kg ödem olduğunu düşünürsek hedefim 10kg vermek. 3 ay içerisinde vermeyi planlıyorum , hedefim Aralık 15de tartıda 58i görmek. Kilosu benimle ayni/yakın olan arkadaşlar varsa seve seve beraber başlarız 🌸 Gazamiz mübarek olsun 💪🏻🙈👑

14 Eylül : 70,6 kg

Şekersiz 2. Günüm ✅
Benim boyum 160 72 kiloyum bugün 4. Gün diyetim ondan 1 hafta öncede yavaş yavaş başlamıştım ama bu 4 gün dür sıkı diyettim hedefim 65 olmak cumartesi tartılıcam🥰

Günaydın kızlar. Bu sabah karar verdim gercek anlamda diyete başlıyorum. Iki ileri bir geri olmuyor. Cok sıkı olmayan bir diyetle ayda ne kadar verebilirsem artık. Menü vereyim
Kahvaltı da iki haşlanmış yumurta
Domates, salatalık iki zeytin bir dilim kepek ekmeği yedim.
Ve benim bebelere çikolatalı ekmek yapınca birazcık tadına bakmış olabilirim 😁

bende katılmak istiyorum. boy 1.65 kilo 65 hedef 55 :)
Çalıştığım için benim kahvaltı yapma şansım yok (varda yok uyku daha tatlı geliyor :) ) o yüzden günde iki öğün besleneceğim.
Öğle ve akşam yemeği. . .

Back
X