Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

:KK15:ayy canim deadiiiimm benimm:KK74: kiz valla ilk defa bu kadar zayifladimmm çok mutluyum:rolleyes: darisi sana deadiimm sende en kisa zamanda hedefi göreceksin:KK36:
kaç beden giyiyorsun merak ettim birde spor yapıyormusun ay ne çok soru sordum baya gelmeyince :oops::oops:
pinkibal pinkibal kaç kilosun diyete ihtiyacın var mı gerçi yoktur bence sende de fit kardeşler oalrak:cool:

kaç beden giyiyorsun merak ettim birde spor yapıyormusun ay ne çok soru sordum baya gelmeyince :oops::oops:
pinkibal pinkibal kaç kilosun diyete ihtiyacın var mı gerçi yoktur bence sende de fit kardeşler oalrak:cool:
26 bedenim sanirim :KK53: 26 beeden pantuluma giriyorum rahat bi şekilde 52 oluyum yeni pantul alcam:KK28: ayy spor yapamıyorum eşim evde ya şubatta işe başlıcak o zaman da spora ağırlık vercem popi falan kalmadi:KK22:squat şart:KK73:

Yaa :mad: hic sorma hamileyim kızzz bi an once dogum yapmayi bekliyorum 2 ayim kaldi :KK8:Sonra sizlerleyim:KK6:
ay az kalmış sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyeti ne ;) doğumdan sonra bekleriz selin seni takımına da alır valla çok disiplinli kaptan kendisi :-)
26 bedenim sanirim :KK53: 26 beeden pantuluma giriyorum rahat bi şekilde 52 oluyum yeni pantul alcam:KK28: ayy spor yapamıyorum eşim evde ya şubatta işe başlıcak o zaman da spora ağırlık vercem popi falan kalmadi:KK22:squat şart:KK73:
ya süpermiş darısı bana inşallah çok heveslendim ya ekmek falan yiyormusun bana biraz anlat bakayım nasıl yiyorsun ben bu aralar çok yiyorum doymuyorum sankim :(

ay az kalmış sağlıkla kucağına alırsın umarım cinsiyeti ne :KK66: doğumdan sonra bekleriz selin seni takımına da alır valla çok disiplinli kaptan kendisi :-)

ya süpermiş darısı bana inşallah çok heveslendim ya ekmek falan yiyormusun bana biraz anlat bakayım nasıl yiyorsun ben bu aralar çok yiyorum doymuyorum sankim :KK43:
Deadiimm ne kadar çok yersem ben o kadar çabuk acikiyorum o yuzden doymadan kalkiyorum :kk77:ekmek kahvaltıda bir bir buçuk dilim çavdar ekmeği yiyorum öğle yemeği yemiyorum onun yerine 2 ara yapıyorum bir arada meyve yanina yoğurt ikinci arada da kahvemin yaninda kuru kayısı ceviz falan yiyorum genelde akşam ekmek ve pilav yemiyorum ve genelde 1 çeşit yemek yiyorum :KK16: ama tabi bazen feciiii kaçamaklarim oluyor bilirsin sen yedim mi tam yerim:KK70::KK70:

Deadiimm ne kadar çok yersem ben o kadar çabuk acikiyorum o yuzden doymadan kalkiyorum :kk77:ekmek kahvaltıda bir bir buçuk dilim çavdar ekmeği yiyorum öğle yemeği yemiyorum onun yerine 2 ara yapıyorum bir arada meyve yanina yoğurt ikinci arada da kahvemin yaninda kuru kayısı ceviz falan yiyorum genelde akşam ekmek ve pilav yemiyorum ve genelde 1 çeşit yemek yiyorum :KK16: ama tabi bazen feciiii kaçamaklarim oluyor bilirsin sen yedim mi tam yerim:KK70::KK70:
benim en büyük sıkıntım şu şimdi sabah kalkamıyorum tembelliğimden işe zor yetişiyorum kahvaltı sadece 1 bardak süt oluyıor ara yapamıyorum o nedenle öğlene çok acıkıyorum yemekhanede yiyorum pilav türevi çıkıyor hergün makarna falan yada ee acıkınca gözüm dönüyor yiyorum sonra akşama yine acıkıyorum eve gelince de ne bulursam bişey yapıyorum tabi yemek olana kadar bu arada birşeyler yiyorum yine o nedenle veremiyorum düzenli ama düzensiz bir menü olduğu için ya :KK70: valla bir çare bulmam lazım kahvlatı yapsam en azından yumurta falan yesem sütün yanına belki öğlen daha az yiyebilirim biledim işte :( üşenmemeliyim uyumak yerine kahvaltı yapmalıyım bence akşamda atıştırmamlıyım sabretmeliyim böyle başlayabilirim :(

Deadii yulaf ezmesi acayip tok tutuyor bence sabahlari yulaf ezmeli yumurta yap kendine içine peynirde koyarsin krep gibi arkali önlü pişir al sana kahvaltı vallaa çok tok tutuyor :KK39: hem 2 dk ni alir yapmak :KK72:

SekerPancarii SekerPancarii sekercim sahalara dönmeye hazırım buraya da yazayım dedim kilo bildireceğim buraya :D sen napıyorsun bu cuma yazmamışsın ama nerde kilo bildirimin ;)
ben bugünki kilomu yazıyorum 62.3 hadi bakalım allah bu kez sağlıklı ve hızlı verdirsin diye başlayayım ;)

Deaaadiiimm :KK3: başladın mi diyeteee hadi hayırlı olsun baliiimmm:KK60: ben bu cuma sabit çıktım ablamlar geldiginde kaçırdım biraz 600 700 gr almıştim haftaiçi anca onlari verdim :KK22:53.9 dum cuma:KK69:ama bu hafta hedefim 53.2 :KK69: hadi kolay gelsin ikimize de:21::21:

Deaaadiiimm :KK3: başladın mi diyeteee hadi hayırlı olsun baliiimmm:KK60: ben bu cuma sabit çıktım ablamlar geldiginde kaçırdım biraz 600 700 gr almıştim haftaiçi anca onlari verdim :KK22:53.9 dum cuma:KK69:ama bu hafta hedefim 53.2 :KK69: hadi kolay gelsin ikimize de:21::21:
tamam canım ;) olsun nazar bocuğu o da 53,2 olursan mükemmel valla ;)

tamam canım :KK66: olsun nazar bocuğu o da 53,2 olursan mükemmel valla :KK66:
Ayy deadiimm dün dayimin kizi gelmiş oda benimle ayni doğum yapti bayildiii bana nasil bu kadar zayifladin diye:KK23: dapdar yüksek bel bi kotla kisa boğazli badi giydim gram fazlalık çıkmadi çookkk mutluyum çooookk:rolleyes:bi nevi kilo korumadayim gibi şimdi de ama 52 de tam rahat hissedicrm kendimi:KK33:

Heeeyy deaadiiii:KK3::KK3::KK3: nerelerdesin:21: ben kilo bildirimimi yapıyorum:KK55:
Geçen hafta kilo:54.3
Güncel kilo:53.3:KK71:

Back
X