• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİTBACK İLE ZAYİFLAMA GÜNLÜĞÜM

mahomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
90
47
38
32
Merhabalar hanımlar kilo vermek istiyorum ve tesadüfen önüme gelen fitback markası zayıflama ürününü kullanmaya karar verdim.
Sizlerede hem bilgi olsun diye hemde motive olsun diye yazmak istedim.
Güncel kilo:63.5
Hedef kilo:55
Boy:156
Birlikte kilo vermek isteyenleri beklerim.😘👍
Siparişim elime ulaşır ulaşmaz Bilgi aktarımı yapacağım.
Sağlıklı bol zayiflamali günler 😘👍

Kargom geldi arkadaşlarım 🥰
Şimdi tartıldım güncel kilom 63.50
Biraz geç geldi o yüzden bugün saat 10:00 ile 13:00 arası 3 adet sarma ve bir bardak Nescafe içtim geri kalan öğünlerde fitback kullanacağım yarın yine bilgilendirecegim 👍😊
Umarım bol eksili kilolar gidecek 😁
16589165633252649622991012736183.webp

Bu sabah tartıldım gözümü açtım ve tartıya koştum 😁
Güncel kilom 62.65
Umarım fark ata ata ilerlerim hanımlar
Dün biraz kaçamaklar da yaptım ama yinede farkı görmeye sevindim bugün tam detoks uyguluyorum bakalım nasıl geçecek gün boyu 3 er saat aralıklarla fitback içeceğim sabah cikolatli içtim oda güzeldi içimi rahat hiç zor değil tadı güzel yani daha sonra çilekli ile devam ederim.
Bu arada ufak bir bilgi ürünlerin kapağını gönül rahatlığıyla açabilirsiniz raf ömrü 2 yıl ağzı açık olmayacak şekilde yani 👍 ben tereddüt ettim açınca bitirmem mı lazım acaba kısa süre içerinde diye ama öyle değilmiş kapağı kapalı olunca 2 yıl raf ömrü var🥰

Canım yumurtadan peynirinden sütünden cevizinden vazgeçme derim.bende 27 kilo vermiş biriyim 92 den 65 e indim.su an yine 77 oldum ama hareketsiz kaldım o yüzden 38 yaşındayım.boyle ürünlere yüklenme sağlıklı beslen ve yürü bol su iç muhakkak gidiyor kilo

Canım yumurtadan peynirinden sütünden cevizinden vazgeçme derim.bende 27 kilo vermiş biriyim 92 den 65 e indim.su an yine 77 oldum ama hareketsiz kaldım o yüzden 38 yaşındayım.boyle ürünlere yüklenme sağlıklı beslen ve yürü bol su iç muhakkak gidiyor kilo
Bazen insanı motive edecek şeylere ihtiyaç oluyor🤦 bir deneyeceğim 😁

Hanımlar malasef ailecek koronaya yakalandık çok zor bir dönem atlattık halada etkileri var😱😱
Ara ara fitback kullandım çok düzensiz beslenmesi olan günler atlattım şu an güncel kilom 62 bakalım sonraki günler neler olack

Merhabalar hanımlar kilo vermek istiyorum ve tesadüfen önüme gelen fitback markası zayıflama ürününü kullanmaya karar verdim.
Sizlerede hem bilgi olsun diye hemde motive olsun diye yazmak istedim.
Güncel kilo:63.5
Hedef kilo:55
Boy:156
Birlikte kilo vermek isteyenleri beklerim.😘👍
Siparişim elime ulaşır ulaşmaz Bilgi aktarımı yapacağım.
Sağlıklı bol zayiflamali günler 😘👍
Ben sadece saglikli beslenerek, ogunlerin miktarini azaltarak 15 kg verdim. Sizce gercekten gerekli mi boyle ne idugu belirsiz urunler?

Ben sadece saglikli beslenerek, ogunlerin miktarini azaltarak 15 kg verdim. Sizce gercekten gerekli mi boyle ne idugu belirsiz urunler?
İllaki gerekli demiyorum bende bi denemek istedim sağlıklı beslenerek kilo vermeyi bende isterim ama olmuyor işte

Back
X