fıtback mı fıtpack mı

murorose48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
29
13
3
48
ıkı urunde kendısını cok ıyı reklam yapıyor hangısı gercek bılemedım kullanan varsa yardımcı olabılır mı

Fitpackmis orijinal olan. Ben bunu araştırdim. İçinde bildiğin protein tozu var. Daha uygun fiyata alabilirsin protein tozunu. Bence buna para verme. Başka bir şey yok içinde bence. Ara ogunlere vs dikkat etmezsen kilo veremiyorsun zaten onu da söyleyeyim. Bence normal şekilde sağlıklı beslen. Akşam erken ye. Ara öğün olarak az miktar kiloya göre alınması gereken protein miktarını hesapla Google a yaz çıkıyor hesaplama. Ona göre protein tozu kullan ya da protein ağırlıklı beslen. İnan aynı mantık. Ben almadım sonra vazgeçtim

tesekkur ederım ılgın ıcın. olmuyor naparsam yapayım veremıyorum denıycem bakalım proteın tozunu. herhangı bır saglık sorunu olmamasına ragmen enteresan kı olmuyor zaten cok pahalı . gerek var mı dıyorum bazen de bakalım zamanla görcem

tesekkur ederım ılgın ıcın. olmuyor naparsam yapayım veremıyorum denıycem bakalım proteın tozunu. herhangı bır saglık sorunu olmamasına ragmen enteresan kı olmuyor zaten cok pahalı . gerek var mı dıyorum bazen de bakalım zamanla görcem
Acı biber limon falan tüketici bolca canım yoğurt ye bolca. Ekmeği kes şekeri kes meyve ye şekerli şeyler yerine. İnternetten araştır protein tozlarını bir Alman markası çok iyi diyorlar ona bir bak istersen. Aralarda içersin tok tutar. İmkanın varsa yürüyüş yapabilirsen çok güzel olur

Back
X