fitil ve gebelik

Asrindeniz123

asrın denizin annesiyim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
156
44
98
33
İyi geceler bayanlar .kafam çok karışık nolur tecrübe edinmiş bayanlar bilgidi olan herkes yazsın bugün benim yumurtlama günüm. İki hafta önce doktora gittim adet düzensizlim vardı adet olamamıyırdum doktor ilaç yazdı ogun adet oldum kullanmamıştım henüz ilaçları .içlerinde fitikde vardı gybo max-xl uç tane kullandım ve bugünde kullandım ama fitil olduğunu unuttum eşimlede küsmüştük o ara ben fitil koyduğumu unuttum ve birlikte olduk korunmasız olarak bebek olurmu olmazmı ve sakıncası varmı yokmu .fitili akıntım var diye kullanıyordum ve rahşm ağzında mercimek büyüklüğünde yaram var onun için kafam karışık napcam ne duşunceğimi bilmiyorum

Hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz zaten .ben fitil koyduğumu unuttum yarım saat geçti ilişki oldu korunmasız olarak. Hamile kalsamda fitil bebek için sağlık sorunu oluşturur mu

Hamile kalmak istiyormusun istemiyormusun ?
Kucuk bir ihtimal ama hamilelik olabilirde olmayabilirde.
Hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz zaten .ben fitil koyduğumu unuttum yarım saat geçti ilişki oldu korunmasız olarak. Hamile kalsamda fitil bebek için sağlık sorunu oluşturur mu

Cnm fitiller rahmi temizllek icin kullaniliyor bir saglik sorunu olusturacagini sanmiyorum. Ama bende kullandm icinde ne varsa disari atiyor. Yani spermin yasamasi zor gibi. Ama saglik sornu olusturmaz

Anladım teşekkür ederim ama inşallah hamile kalırım . Çok olmamıştı fitili koyalı ama bakalım artık iki hafta sonra adet gunum geçerse ilk testte çıkar sanırım bebiş varmı yokmu inşallah vardır
Cnm fitiller rahmi temizllek icin kullaniliyor bir saglik sorunu olusturacagini sanmiyorum. Ama bende kullandm icinde ne varsa disari atiyor. Yani spermin yasamasi zor gibi. Ama saglik sornu olusturmaz
Anladım teşekkür ederim ama inşallah hamile kalırım . Çok olmamıştı fitili koyalı ama bakalım artık iki hafta sonra adet gunum geçerse ilk testte çıkar sanırım bebiş varmı yokmu inşallah vardır

Back
X